söndag 21 februari 2010

Helgmys med familjen!

Hemma hos familjen i helgen. LOVE! Försöker att hinna med så mycket som möjligt.som att.....sy hjärtan,göra semlor med barnen,åka fyrhjuling,bygga snögrottor och bara vara. ;)
....Tittut!!! Pappan i huset skulle också vara med och gräva tyckte han,så när han BARA skulle gräva LITE till så rasade hela grottan in över honom.(såg ganska komiskt ut.....fick dock inte föreviga denna stunden....synd;) )

Jag har sytt mitt första hjärta....Hurra. ;) Har blivit inspirerad av många av er här på bloggen.Det var såååå kul.Jag och symaskinen är inga direkta kompisar,;)men igår gick det faktiskt riktigt bra...och så kul det var.Hann med tre stycken.Ut och leka med barnen i snöyran ....och in och sy hjärtan,så höll jag på igår. ;)


I Torsdags hade vi formala arbeten på schemat.Jag och en klasskompis valde en krans.Tycker att den blev så härligt vårig,så med dessa bilder avslutar jag detta inlägg och hoppas.........hoppas att våren inte är allt för långt borta. ;) Ta det lugnt om ni ska ut i trafiken goa vänner. Kram på er Ulrika.



8 kommentarer:

  1. Gomorron !Vilka fina hjärtan du har gjort.Hur gulligt som helst.Tänk att hjärtan av alla slag är något visst tycker jag.Jisses vilken härlig krans.Den blir man glad att titta på-Härligt med saker som gör att man blir glad.Ha nu en skön söndag vännen Varmkram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Hej vännen
    Vaddå inte kompis med symaskinen...de blev ju jättefina. Ha en fin söndag. Nu ska jag ut på skidorna igen
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  3. Så fint hjärta du har gjort!! Nog måste ni ha funnit någon slags vänskap - du o symaskinen ;) den ä ju hur fin som helst. Arrangemanget är verkligen ett ögongodis! Ha det så gott. Kram Lenita

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! vilken fin o vårig krans! Du är såå duktig....Önskar dig en skön dag med familjen! Söndagskramar Therese

    SvaraRadera
  5. Skönt att mysa med familjen =0) Hjärtanen blev jättefina! Och kransen.... sååå fin! Längtar till våren!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  6. OOOaahhhHHH, vilken krans! Vad man blir inspirerad här inne med allt fint du pysslar och visar!
    Oops med snögrottan, lite tufft efter allt grävande (men det är ju lite komiskt också för den som kikar på kanske :-)
    Kram på dig
    Susanne

    SvaraRadera
  7. Å vilken krans..vill ha:-)))))
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  8. Hej vännen vilket härligt moln och vilket fint hjärta du gjort! Ha det så bra i snön! Kram Maria

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!