tisdag 9 februari 2010

Skön naturupplevelse!

Det här var vad som mötte oss när vi gick på en härligt uppfriskande promenad (med en del av familjen ) i Söndags. Helt underbart. :) Är nu tillbaka i Västerås ( för er som har missat det ) ;). Ska vara här nu i fyra veckor. Jag åker bara hem över helgen. Tufft men ochså otroligt roligt.Imorgon kommer det en jätte duktig norsk kille till skolan och ska visa oss lite bra florist teknik.Ser fram emot morgondagen,men först ska jag kolla in en annan skön" snubbe" på fyran klockan åtta ikväll,nämligen Willy och company. ;)
.....Så vackert så att det nästan gör ont. Tänk vad naturen kan vara helt underbart fin ibland. :)

Nej ......här kan jag inte ligga och blogga något längre,måste träna på några nya snittblommsnamn plus krukväxtnamn.Får kika in till er andra godingar lite senare.;) Ha en skön Tisdagskväll. Kramar från "Västeråstjejen" ;)


11 kommentarer:

  1. Hej goa bloggvän och vilka vackra vinterbilder, förstår att ni hade en härlig promenad! Må så gott i Västerås i veckan! Kramis Maria

    SvaraRadera
  2. Vackra bilder hos dig. Så kul med florist teknik, det är såå kreativt att hålla på med blommor och det blir ju så vackert.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  3. Underbara vinterbilder..ja visst är det vackert!! lycka till med pluggningen!!!
    Kramis ♥

    SvaraRadera
  4. Underbart vackra bilder hos dig.
    Kram o ha en go dag.
    ninni

    SvaraRadera
  5. Halloj Västeråstjejen;)

    Vilka underbara vinterbilder från er promenad i helgen:)

    Hoppas du har en trevlig och inspirerande skolvecka Vännen!

    kram Jenny

    SvaraRadera
  6. Ja, så vackert det är när naturen bäddas in i tjocka snötäcken! Det blir en så sagolik stämning, och så tyst och dämpat.En större frid som infinner sig på något vis.Då är det skönt att vara ute och traska så här och njuta..
    Hoppas det går bra för dig i Västerås. Låter ju jättespännande med killen som kommer och delar med sig av floristtekniker. Förstår att du njuter.Det hade jag också gjort.Måste vara urroligt med en utbildning man gillar, och som är en hel del praktisk också, även om det är mycket annat att plugga in också typ växtnamn.:-)
    Va kul att du vill vara med i min GiveAway!
    Må så gott vännen!/Kram Karin

    SvaraRadera
  7. Visst är det vackert i naturen, och den fixar det alldeles själv också! Vad roligt det låter med din utbildning! Lycka till! Torsdagskramar Therese

    SvaraRadera
  8. Men visst är ju naturen fantastikt vacker!
    Jättefina vinterbilder!
    Lycka till!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  9. Vilka härliga bilder! Visst ä naturen vacker! Hoppas pluggandet ha gått bra under veckan! Ha det så gott o trevlig helg! Kram Lenita

    SvaraRadera
  10. Hej vännen
    Skönt att det är fredag idag så du får komma hem till familjen :O)
    Sköt om dig
    kram Agneta

    SvaraRadera
  11. Hej gumman!
    Tänkte bara titta in för att önska dig en mysig helg!

    Kram kram!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!