söndag 14 mars 2010

Garderobsfynd!


Har haft en liten "flaschbacks" helg nu i helgen. ;) Har varit hemma hos mamma och pappa och rotat runt i deras gömmor och har då hittat gamla bokmärken som jag hade när jag var liten och frimärken,tänk vad man höll på med att sortera frimärken när man var liten.Skulle jag säga till barnen idag....gå och sätt dig och sortera dina frimärken....skulle dom förmodligen tycka att man vore helt knäpp.;)Är det fler som känner igen sig? ;) När jag letatde runt där hittade jag även dom här fina små brickorna(ser att dom finns lite var stans här på bloggen),tycker att dom är så fina.Så nu bytte dom ägare i helgen....från att ligga undanstoppade i en garderob till att stå framme i mitt kök,I LIKE: ;) Vet ni vad mamma sa när jag skulle ta med dom hem......Du måste ju ta och putsa dom innan du ställer fram dom på hyllan.;)Men goa rara lilla mamma,det är ju precis så här fina som jag vill ha dom.Hon tyckte att jag var fullkomligt knäpp,men det bjuder jag på. ;)

Hoppas att ni all som kikar in här får en härlig dag,här skiner solen just nu,härligt.Fram med solstolen idag med.;) Kramelikram Ulrika


10 kommentarer:

 1. Samma här, jag samlade både frimärken och bokmärken. Mina bokmärken har jag här i en ask, frimärkena måste vara kvar hos min mamma. Och som man höll på, bytte och letade motiv. Jättefin bricka, såna är så fina och användbara också.
  Ha en mysig söndag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Jo´ra, både frimärken o bokmärken fanns i min ägo. Men eftersom jag är en "rensare" av stora mått mätt,så finns inget kvar.Snyft,eller?

  Självklart finns en ledig plats till dig!!!!!
  (Jag jobbar endast torsdag under kommande vecka.)

  Prexakt en sån bricka har jag åxå, och oputsad;)

  Kramkram/S

  SvaraRadera
 3. Hej
  Ha ha jag samlade också på frimärken en kort period i mitt liv. Fina brickor du hittat.
  Ha en underbar söndag
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Jag har samlat på bokmärken .Det gillade jag!!!!Söta bickor du har hittat.ha en underba söndag vännen Vårkram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. hej Ulrika, jaa tiderna förändras, vilken tur.
  Dina brickor är så fina såå.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 6. Hej Vännen!
  Visst känner jag igen mig, hade oxå grejer som jag samlade på, bokmärken, bilder på Carola, stickers från poptidningar mm. Det var tider det,Vi hade ju inte datorer o tevespel att roa oss med hihi;)

  Brickorna är jättefina och vilka söta krukor med kronor på du här där på hyllan oxå!

  Ha det gott,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Ja du, själv samlade jag inte på just frimärken. Jag samlade på såna här idolbilder och fina tändsticksaskar (som tyvärr inte finns kvar i dag) Jättefin bricka du hittade på!! Roligt när man hittar sånt som man har minne till när man va mindre. Ha en bra start på den nya veckan! Kram Lenita

  SvaraRadera
 8. Ja, vart tog allt det där vägen ...? Samlade faktiskt ett tag på cigarettpaket ... gällde att hitta så många olika märken som möjligt ... de satt på väggen i mitt rum med hjälp av gummimassa ... som dekoration!!!
  :)

  SvaraRadera
 9. Jag samlade också på bokmärken, det var tider det....Fniss! Dina brickor är jättefina vännen! Kramis Therese

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!