söndag 18 april 2010

.....Blåsippan ute i backarna står.......

Det här är jag........;) tvättmaskinen har gått varm den här helgen,eller ja det gör den ju varje helg när jag kommer hem,tycker inte att jag gör annat än tvättar och tar hand om tvätten.Nej nu ska jag inte klaga,jag har ju min "egen" tid i veckorna när jag är i skolan så det är inte mer än rätt att det ligger på mig att tvätta när jag kommer hem.;) Tack alla underbara som tittar in till mig och kommenterar fast det är lite glest med inlägg nu för tiden,LOVE YOU.;)
......Blåsippan ute i backarna står...niger och säger att nu är det vår......nja inte riktigt här har det snöat lite idag,ett typiskt april väder.Imorse sken solen och det var sååå härligt,men nu är den helt väck.;)Nu har jag två veckor kvar i skolan , sen får jag vara hemma och ha praktik i en hel månad,underbart.;)Sen efter det har jag bara en månad kvar i skolan,vart har tiden tagit vägen?Det har gått så himla fort.

Ha nu en riktigt bra start på eran vecka,vad ni än hittar på.Kramelikram Ulrika


9 kommentarer:

 1. Tvätta är inte skoj när det är ur mycket färger och maskiner som helst.Känns ju att det aldrig tar slut.vad gullgt med blåsippor.Ja då är det vår.Vad snabbt din tid i skolan har gott.Men man säjer ju att när man har skoj så går det fort.....Ha en bra start på nya veckan sötis Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder på en underbar vårblomma! Må så gott i veckan! Kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder vännen! Ja den översta känner man ju igen sig på...haha, slit å släp vet du!
  Hoppas du får en härlig vecka...å vaddå är du snart klar med skolan?

  Kramisen!

  SvaraRadera
 4. Ja tänk att tvätten den tar liksom aldrig slut ! Ligger fortfarande back sen påsk och alla rökluktande vinterkläder har jag fortfarande inte hunnit ner till i tvätthögen för det har varit så mycket i helgen. Har nog att göra ett par dagar till innan jag är klar. suck!
  Hoppas du får en bra vecka!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Hej Vännen!
  Tvätta som är så kul,hihi;)

  Underbara blåsipppor!

  Ha en skön vecka!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. Så underbara arrangemang du gör, har kikat runt lite hos dig, så fint.
  Kul at du vill vara med i min utlotning
  Kram
  Annelie

  SvaraRadera
 7. Ja, visst går tiden snabbt! Hinner inte med den... ☺ Det där med tvätt är väl ändå ett projekt som aldrig tar slut ☺ -det fylls på hela tiden. Så vackert med blåsippor! Ha en bra start på den nya veckan! Kram Lenita

  SvaraRadera
 8. Hej gumsan
  Ja egentiden i veckorna får faktiskt kompensera... :O)
  Tiden ja...den rusar på i expressfart. Det ser man på barnen och inte ett spår på mammorna hm...
  Sköt om dig och tack för att du deltar i min utlottning
  kramis

  SvaraRadera
 9. Så vackra bilder på de vackra blommorna!
  :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!