lördag 12 juni 2010

Brudbuketts utställning!

Hej alla goa.;) Måste komma in med ett litet inlägg,har nästan lite asbinens för att inte ha besökt er på länge.;)Här kommer lite bilder inne ifrån våran brudbuketts utställning....håll till godo.;)Ses snart vänner.....mycket nu.
....brudbuketter från 20-talet,stort och pampigt.

.....ett "träd" fullt med orkideer och prismor.....sååååå vackert.


......ännu en helt underbart vacker brudbukett.......Ha nu en riktigt bra dag..Tack alla nya och gamla läsare som troget kikar in till mig,ni är bäst.;) Bamsekramar Ulrika
5 kommentarer:

 1. Men då... mina inlägg bara försvinner... gör ett nytt fösök. Ljuvliga buketter men trädet fick mitt hjärta att slå lite extra... Vill också ha ett men var iiiii all fridens dar hittar man ett dött välbevarad dvärgbjörk ler stort... kram till dig Jeanette

  SvaraRadera
 2. Så vackra buketter av olika slag du visar oss. Skulle vara väldigt kul och se allt detta live. Vilken upplevelse du får.
  Kram till dig vännen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  Vad kul med ett nytt inlägg från dig, har saknat dig! Fast jag förstår att man inte alltid hinner med bloggen, speciellt inte den här tiden på året:)

  Vilka vackra buketter du visar oss!

  Ha det gott!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Ljuvliga buketter du bjuder på.
  En gång i tiden skulle jag bli florist och det är fortfarande en dröm som aldrig kommer att gå i uppfyllelse men jag njuter när jag ser andras arrangemang.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Vilka charmiga o ljuvliga buketter!! Rena ögongodiset! Låter som att du har det roligt o kreativt med en massa blomster nu. Ha det så gott. Kram Lenita

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!