lördag 7 augusti 2010

Fest och loppisfynd!

Ikväll ska jag och gubben på fest,"vita festen".Ja nu är det ju inte en fest utan alkohol som ni kanske trodde på namnet......;)...nej ALLA som kommer dit ska vara vitklädda.Vi var med första gången förra året.Det är grannarna som fixar,och det var jättetrevligt.Håll tummarna för att det kommer att bli uppehåll ikväll,annars blir man nog snygg i sina vita kläder.;)......Ska gå och byta om ...som ni ser på bilden...måste fräscha till mig lite inför festen.;)
Jag och lillstumpan gick på en liten loppisrunda häromdagen.Det här var vad som fick följa med hem.Två stycken hjärtan 30:-,tvålkoppen,5:- och kaffekopparna 3:- st...helt ok.;)
Visst var den här tvålkoppen ljuvlig,Me like.;) För 5:- tycker jag att det känns helt ok.;)
Visst det är bara tre koppar.....men var gör väll det när dom var så söta...skulle bara ha.;)Ha nu en riktigt skön helg alla goa som kikar in.Tack förresten allihop för att ni kikar in till mig.....det värmer.Kram på er Ulrika

6 kommentarer:

 1. Vilka söta fynd du har gjort.Vad mysigt med vit fest.Lät hur skoj som helst.Hoppas att du får en härlig dag och kväll rara du.kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för bra väder idag, det var väl katten om vi inte kunde få det! Så roligt med en vit fest, måste vara effektfullt med alla vitklädda människor. Jättefina loppisfynd du gjort, den tvålkoppen var extra läcker.
  Dra på dig vita klänningen nu och ha så jättekul ikväll.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Kul med en temafest. Hoppas ni får en super kul kväll!
  Mysiga loppisfynd, förstår att du föll för kopparna =0)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. 3 koppar räcker för ibland är det bara roligt att duka lite udda.
  Tvålkoppen var också ett fynd.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Hej !

  Hoppas festen var kul :-) Själva har vi varit vid kusten i helgen. Där var det fest där med :-)Kopparna var ju jättefina, de kan du säkert pyssla till nåt kul med.
  ha en mysig start på veckan vännen.
  Kramiz Bittan

  SvaraRadera
 6. Hej Vännen!
  Hoppas vita festen var trevlig:)

  Jättesöta loppisfynd!

  Ha det gott,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!