fredag 13 augusti 2010

Fynd!


Kollla vad jag hittade när jag var på bakluckeloppis förra helgen.En snygg skylt....gilla;) och en radio,ser helt ny ut.Tackar.....;)
Visst var den najs.;)Betalade bara 20:- för den....så jag sprang fort därifrån innan hon hade ångrat sig.;)Den ska jag ha i mitt snart renoverade badrum.Måste ju ha lite musik när jag badar i mitt nya sittbadkar.;)Ha nu en riktigt skön helg alla goa som kikar in,själv ska jag jobba.:( SNART....... lite semester guuuuud va gött dä ska bli.;) Bamsekramar Ulrika

8 kommentarer:

  1. Där hade du tur, såna skyltar ser aldrig jag på loppis. Och inte sån fin radio heller, ibland tycker jag det bara är gammalt skräp där jag varit. Kanske tar en tur imorgon till ett favoritställe. Det är ute i ett kallförråd hos en norska, men där kan man hitta lite fina saker. Så mysigt och ta ett bad och lyssna på radio.
    Ha en toppenhelg vännen
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Hej vännen !
    Vilket fynd !!!Jag köpte 2 gröna amerikanska regskyltar i våras som jag bara älskar. Har satt den ena på husväggen och den andra ute i en stor mjölkkanna tillsammans med blommor.

    Ha en härlig semester .

    Kramiz Bittan

    SvaraRadera
  3. Hej vännen! Vilka jättefina fynd och snygg skylt! Må så gott kram från Maria

    SvaraRadera
  4. Hej Vännen!
    Superfina fynd! Betalade du bara 20 spänn för radion??! :)


    Ha en sköön helg!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  5. Hej vännen! Det är bara att gratulera till dina fina fynd....Må så gott! Kramis Therese

    SvaraRadera
  6. Skyltar kan man aldrig få för många av. Superfynd du fick tag på.

    Maidi

    SvaraRadera
  7. Tack du vännen!
    Jädrar vilken fin radio, den hade jag oxå sprungit med, hihi...Å jag säger som AnnaMaria, det är bara skit på mina loppisar, nu var det ju ett tag...hmm ganska länge faktiskt sen jag var på nån...men av erfarehet vet jag ju! Kanske skulle prova ett tag igen då, det kanske har dykt upp nåt finemang man kan släpa hem...eller hitta nån ny loppis kanske vore att tänka på?!
    Iaf, du har ju gjort fina fynd så du ska känna dig nöjd, lite avis på din fina radio är jag allt *ler*

    Gooookramen!

    SvaraRadera
  8. Wow, vilka superfynd du gjorde! Grattis!

    Kram Marie

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!