onsdag 22 december 2010

Juloutfit!

Hej go vänner! Igår gjorde jag ett "ryck" med julklappsinköp........och nu är jag färdig.Hann till och med köpa en julklänning till mig själv.Hittade den på Kapp Ahl efter mycket letande.Var svårt att hitta klänningar tyckte jag.Men Kapp Ahl kan man alltid lita på.;) Så det här får bli min outfit på julafton.Inte jätte glamorös,men den får duga.Tänkte ha mitt fina halsband som jag vann av goa Jolin,passar i färgerna till klänningen.
Gillar sjalar ja.;) Nej,här går det inte att sitta och slöa......här ska JULSTÄDAS! ;) Får sätta på lite "go" musik så det går lite lättare att städa.;) Ha nu en riktigt skön dag go vänner.Nu är jag färdig med mina julklappsinköp....så GÖTT!!!!;) Kramelikram

Ulrika

7 kommentarer:

 1. Jätte snyggt,skall själv till tant elwira i kväll och kika på kläder,får se om jag hittar något.
  kram
  ninni

  SvaraRadera
 2. Håller med, KappAhl kan man lita på. Jättefin klänning du hittat, såg att dom hade en del som var väldigt lika OddMolly-kläderna också. Nu har jag jobbat färdigt, så himla skönt och vara julledig.
  Julkram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Gumman, du kommer att bli snyggast på jul! Jag tycker oxå det är svårt med kläder, men den var ju skitsnygg...mm får nog ta en tur imorrn då...Jag är alltid lika sent ute så det är väl tomt i butikerna, haha!

  Önskar dig en underbar JUL vännen!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 4. Jättefin klänning!

  Önskar dig en riktigt God Jul!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. GOD JUL. Mys tillsammans nu
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. Vilken snygg klänning! Den var verkligen jättefin. Jag är också klar med klapparna..blev det igår:) Nu ska jag städa och fixa lite..önskar dig och din familj en riktigt God Jul!!

  Varma julkramar Madde

  SvaraRadera
 7. Önskar dig en jättemysig jul vännen och du kommer bli så snygg i din fina klänning! Kram från Maria

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!