söndag 16 januari 2011

Älskade blommor!

Blommor......blommor......blommor....;)Dagens inlägg består bara av blommor,nej kanske inte bara,men mycket.;)Igår rensade jag bort"resterna" av julen...skönt.Men det blev så tomt så jag fick ta mig en tur till Blomsterlandet för att inhandla lite nya blommor.
Här ligger mitt senaste fynd på bordet.Visst blev det bra,jag bara ÄLSKAR denna vackra duk,helt i min smak.Hoppas bara att jag slipper tvätta den inom dom närmaste dagarna.;)Har tre "sölkorvar" här hemma så det lär nog inte dröja till första tvätten.;)Köpte den där vackra "kakkupan" igår på Blomsterlandet,visst passade den in här på bordet.;)

Emelie var en sån bra "hjälp" när jag skulle snitta tulpanerna.Innan jag hann med så hade hon brutit av två tulpaner till liiiite kortare längd än vad jag hade tänkt mig,men då kom jag på att jag kunde sätta dom i dom här små vaserna från Ikea,tillsammans med lite kvistar av körsbärsblom.Hör ni.....körsbärsblom......smaka på ordet.........K..ö..r..s..b..ä..r..s..b..l..o..m...;)hur underbart låter inte det.;)


Tog fram mina söta rosa "servettrosor".Fram med ALLT rosa här hemma.;)Dom köpte jag för.......låt mig tänka.....;)......tar lite tid när man blir äldre.......Jo,nu kom jag på det,för 21 år sedan när jag var i Thailand.Hörde ni 21 år sedan,huuuuu,vad länge sedan.



......mera rosa...;)Här hamnade en utav mina rosa primulor,i min nyinköpta "påse"i köksfönstret.




"Love and kisses" till alla mina sköna bloggvänner och ALLA andra som kikar in.Ha en riktigt skön dag godingar.Bamsekramar Ulrika





20 kommentarer:

  1. Hej!'

    Vilka härliga vårbilder du bjuder på! Hoppas du får en riktigt skön söndag!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Så fint det blev med duken, och kakkupan passade fint till. Jättefina blomarrangemang, men så kan ju du det där med och sätta blommor snyggt i vaser.
    Ha en mysig söndag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Mmmm vad fint det blev med duken.Kakkupan blev ju bara så fint till.Underbara tullisar är ju bara så fint.Jag älskar tullisar så här frossas det.Underbara primulor och så finy har du fixat till det.Önskar dej en skön söndag vännen.Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Fina vårbilder!!Så fint med rosa primula..önskar dig en fin kväll..kram

    SvaraRadera
  5. Åhh så mycket fint du har fixat!! Duken I ♥ ! Körsbärsblom..... ljuuuuvligt!! -vilken härlig känsla... körsbärsblom... Mmmmm. Ha det gott. Kram Lenita

    SvaraRadera
  6. Så fint, allting.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  7. Härliga bilder, ser så vårigt och fint ut med alla blommor!

    Kram Marie

    SvaraRadera
  8. Mycket fint. jag gillade mycket de där små tygpåsarna.
    Ha en fin söndags kväll.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  9. God morgon!

    Vad fina bilder med fina blommor!
    det gör så mycket att ha blommor i sitt hem!

    Testa college!
    Det var faktiskt inte så svårt!
    Jag år glad att jag vågade prova1

    Jag är ju inte så duktig på datan1 .)

    Ha en fin måndag!

    Kramar Sirpa

    SvaraRadera
  10. otroligt.. först trodde jag det var videungskvistar och blev alldeles till mig... sedan förstod jag att det var körsbär då blir man ju ännu mer i gasen.. uj uj så härligt... tror att jag ska halka ut och hämta några kvistar... tack för dina rara ord om kransen. kram jeanette

    SvaraRadera
  11. Så mycket fint du visar. Jag har också kastat ut julen och har införskaffat lite tulpaner i vas och i kruka och vita pärlisar :O)
    Kramis

    SvaraRadera
  12. Hej Vännen!
    Åh vad mycket fint du har! Vad sött att sätta de "korta" tulpanerna i små vaser sådär:)

    Ha en bra start på veckan!

    kraam Jenny

    SvaraRadera
  13. Å vad härliga inspirerande bilder vännen.
    Ha en fin kväll.
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  14. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  15. Hej vännen!
    Herregud, hur stavar jag egentligen.....Fniss!
    Det var tur att den kommentaren gick att ta bort....

    Vilken fin duk du har på bordet, förstår att du är nöjd med den...Dina tygrosor var så fina också, inte gör väl det något att dom var såå gamla..Fniss!

    Hoppas att du får en fortsatt trevlig vecka!
    Kramis Therese

    SvaraRadera
  16. hej! Vårigt och fräscht hos er! (dottern här ska börja sälja tulpaner i år igen -till fotbollskassan- synd att de är mixade i färgerna..)
    Du måste göra ett besök på Rost interiör, ligger vid almars gård, från färjestad mot Skived. Öppet sön 12-16 el. kolla hemsidan! Du vill ha allt där! ;)

    SvaraRadera
  17. hos dig vill man vara Ulrika, så härligt vårligt, den duken var ju hur fin som helst, har inte sett den någon stans. Kram på dig/INgela.

    SvaraRadera
  18. Vad härligt med nya blommor!! Och i rosa... =0)
    Kram!

    SvaraRadera
  19. Tjena fynderskan, vad kul att du hittat så mycket fint (och på rea, jag ÄLSKAR rea :-)
    Här kommer många kramar!
    Susanne

    SvaraRadera
  20. ..härligt namn du har på bloggen../Marie

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!