tisdag 4 januari 2011

Vitt,vitt,vitt!

Nu är det VITT som gäller.;)Tog en tur med barnen till IKEA igår och tog en fika,på hemvägen åkte vi förbi Blomsterlandet för att inhandla lite nya blommor.Fanns bara en bunt med vita tulpaner......gissa om jag var snabb.;)Köpte även med tulpaner till en vän som ska få dom idag när vi ska dit på fika.Var ute i skogen bakom huset igår kväll med ficklampa i högsta hugg och letade blåbärsris.Var inte helt enkelt att hitta under ALL snö.....men skam den som ger sig.;)Blev mycket snyggare i "buketten" med lite blåbärsris.
....Tycker såååå mycket om murgröna.

Vitt....vitt....vitt....så långt ögat når.;)HÄRLIGT!!!!!Den här blomman valde lillskruttan,jag sa att hon fick ta vilken färg hon ville.........ock det blev en VIT.;)Undrar om mamma har nåt med detta att göra.;)När vi kom hem med blommorna så ringde det på dörren.......det var kompisar till Emelie som ville leka.Vet ni vad hon sa...........-Nej,jag har inte tid.........jag håller på att sköta mina blommor.;)Såååååå sött.;) Tittar man ut så är det vitt även där.;)Snöar som bara den här hemma.Ha en riktigt bra dag go vänner! Kramelikram Ulrika


15 kommentarer:

  1. Ett inlägg med vårkänsla.;-) Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Visst är det vackert med vitt och man är ju mer sugen nu efter allt det röda i jul! Nu börjar jag i alla fall längta till vår! Må så gott kram från Maria

    SvaraRadera
  3. Jättefint Ulrika, och så gulligt att dottern valde en vit primula. Ett mycket bra val, en liten varning ska jag skriva. Sonen fick en sån när han fyllde år, och han pysslade om den ocnh nöp torra fula blad. Han fick en kraftig allergisk reaktion, fast det visste du nog redan om den växten.
    Nästa gång jag handlar ska jag köpa mig primulor också.
    Varm kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Hej Vännen!
    God fortsättning!

    Jättefina vita blommor! Jag var på Ica idag och fick med mig tulpaner jag oxå, det fanns bara några buntar vita kvar så jag knep en;)

    Ha en mysig kväll!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  5. Det blev inget IKEA för mig igår. Bilbrand i Söderledstunneln gjorde att det stod still från Solna och söderut :O(
    Får bli en annan dag. Är ju ledig i fyra dagar nu så...
    Sköt om dig gumsan
    kram

    SvaraRadera
  6. Det var inte dåligt att hitta blåbärsris! När jag inhandlade mina tulpaner så tänkte jag att jag skulle vilja ha just blåbärsris i, är ju såå fint! Men jag har inte ens försökt leta:)

    Kul att du vill vara med i min utlottning!

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  7. Visst är det fint med blåbärsris tillsammans med vita tulpaner. Jag gillar murgröna jättemycket också, det är ju bara såå fint:) Önskar dig en härlig trettondagsafton.

    Varma kramar/Madde

    SvaraRadera
  8. Hej govännen...å ett försenat Gott Nytt År!
    Finfint, bara mumma för ögat...visst är det nåt speciellt med vita tulpaner?!...
    Önskar dig en härlig fortsättning på det nya året!

    Kraaaam!

    SvaraRadera
  9. Hihi - visst blir väl barnen påverkade av sina inredningsgalningar till morsor :D Fast jag önskar att dom också skulle få samma ordningssinne, hmmm...

    WOW så kul med kortet ifrån V&D!! Det kommer du att ha som minne för resten av livet.

    God fortsättning på nya året!
    kram, A-C

    SvaraRadera
  10. Hej! Visst längtar man efter Vårblommor och fräscha krukväxter nu, även om vintern bara är i början än! Snöskyffeln har ju inte haft en lugn stund..:(
    Just det, i år blev det röda amaryllisar här..och just i år blommar de om båda, de är knoppiga nu..kommer väl ha röda amaryllis långt in i februari! Har inte hjärta att slänga dem..
    Kul med det kungliga tackkortet :)

    SvaraRadera
  11. Tack söta snälla vän.
    Hoppas allt är bra med er alla.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  12. Tack, du snälla!:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  13. Hej så fint du har ser så härligt ut med vita blommor får en sån vårlängtan Kram Tina

    SvaraRadera
  14. Hej!

    Visst är det vitt som gäller, hos mig också :)) Vita tulpaner är ju helt ynderbart och så vackert med blåbärsris!

    Hoppas du får en fin dag!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!