torsdag 14 april 2011

Ta in naturen!!!!!

Jag tycker om att ta in naturen i inredningen,blåbärsris,björkris,kotter....ja "you name it".Som utbildad florist är man nog lite "skadad" när det gäller just detta.;)

Älskar dessa söta"klockor" som blommar på blåbärsriset.......bara väntar på att dom ska komma.;)Mitt björkris börjar det bli gröna knoppar på nu....såååå underbart.Kanske inte lika underbart för alla dessa stackars allergiker,men ändå.Stackars dom ,här säger "vi" att vad underbart när knopparna brister,och så lider dom något så hemskt.Livet är orättvist.;)

Visst är det vackert!!!!!Det här är mina "året runt" fåglar,dom sitter kvar hela året i mina videkvistar,tycker att dom är för söta för att ta bort och lägga i jullådan.

Ännu ett" naturinslag"....i min inredning.Alkottar,tror jag att dom heter.;)Visst är dom söta.

"By the way".....eller vad man nu säger;)......så fick jag detta söta kakfat av mamma igår.Hon hade varit på en loppis och sett detta och sagt att det är nog ett"Ullis fat";)Söt hon är mamsen.;)Osså......har hag vunnit igen da.;)Sicken turgumma jag är.;)Blev så himla glad för dessa fina vinster.Jag vann TRE saker.....Wow......säger jag bara.Sitter här och väntar på att dom ska dimpa ner i min postlåda.Tack snälla "Ullvi 32" för dina fina vinster,sååååå glad.

Ha en fin dag all som kikar in.

Kram på er!!!

Ulrika

10 kommentarer:

 1. Jo men det är underbart när björkarna börjar knoppas och de små löven tittar fram. Jag blir fruktansvärt allergisk och lider, ja rent av vansinnigt sjuk, men jag tycker att det är underbart och vill inte vara utan det ändå. Säger jag nu när inte det har börjat hos oss ännu :))

  SvaraRadera
 2. Grattis, jättevina saker du vann. Jag plockade in kvistar igår till mina ägg, men dom får stå utan vatten. Är ett år när jag känner av allergi. Och så fint kakfat du fick, hon har koll din mamma.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Godförmiddag! håller med att ris i olika former är både vackert o dekorativt...kakfatet är jätte sött. önskar dig en trevlig helg o hoppas att du/ni mår bra.kramiz Jessica

  SvaraRadera
 4. MMm vad mycket fint du hittar.Ja men kan man få gratis saker och skapa av så är det ju bara så skoj.Änen om jag älskar blommor både snitt och planteringar och vanliga gröna växter ,så blir det ju inte billiga besök i blomsteraffären.för det är ju bara så skoj med massa fina blommor och naturens grejer omkring sej.Ja då är lyckan total.Önskar många ggr att jag hade tillgång till Hötorget i Stockholm för jisses vilka fynd man kan göra där i blomsvängen.Ja du har verkligen varit kreativ och gjort fina saker.Önskar dej en skön dag rara vännen.Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Hej vännen !
  Grattis till vinsten, vilken tur du har :-)
  Det är inte bara florister som släpar in grenar,kottar o fan o hans moster.
  Moi är rätt bra på det med :-)
  Bra att ha en mamma som fixar loppis fynden, jättefint fat hon hade hittat.
  Ha de gott.

  Kraaaaam Bittan

  SvaraRadera
 6. Hej bruden!
  Grattis till vinsten, och vilket fint fat din mamma hittat!
  Underbara bilder, å inte gör det nåt att du är lite "skadad", haha...du är lovely precis som du är!

  Goooa kramen!

  SvaraRadera
 7. Grattis igen, idag har jag postat vinsten (har haft lite sjukstuga här..)
  Önskar dig en trevlig helg och vi hoppas på härligt vårväder!!!

  SvaraRadera
 8. Fint! Jag gillar också att ta in från naturen.:-)
  Kram Stina

  SvaraRadera
 9. Hej Vännen!
  Tänk att blåbärsris kan vara så vackert:)

  Grattis till vinsten hos Helena, turgumma där!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 10. Här får vi ha ris utan vatten då sambon är hyperallergisk men det är fint det också.
  Hoppas allt är bra med dig vännen och att allt fungerar :O)
  Kramisar i massor

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!