söndag 29 maj 2011

Älskade mamma!!!!!!!

KOLLA....vad jag fick i mors dags present.......LYCKLIG!!!!!!!!!Hade sagt tidigare i veckan till maken att det här skulle gillas av mamman i huset på mors dag;)........och jag fick den.JIPPI!!!!!!Jag ska iväg och jobba kvällen sen,så jag hinner inte med min mamma idag,får hitta på något till henne imorn.Men dagen idag kunde inte ha börjat bättre.......frukost på sängen(och över mig;)) fina presenter,plus barnens underbara kort till "lilla" mamma........ÄLSKAR ER.....Ni är mitt ALLT!!!!!!

Opps......bilden vred sig tydligen.ja,ja,men ni ser nog ändå.;)Visst är den helt underbar.Ska nog ha den ute på altanen,där kommer den passa utmärt till mitt "romantiska" tema för i år.;)Kolla.......naw......;)Gulligt,eller hur.Bara ÄLSKAR kort som barnen gör själva.Love you to!!!!!!!KÄRLEK!!!!!!

Fick även en prenumeration av mannen i huset på min favorittidning....Allt i hemmet........måste vara en snäll mamma jag.;) (och fru;))Jag fick frukost på sängen också,barnen hade ordnat med det,godingar.;)Tänkte att jag skulle ta ett kort på allt det goda men.......lillstumpan blev lite ivrig och........"Pang"......så låg all frukost i mitt knä,inklusive morgonjuisen.;)

"Amor vincit omnia".................Kärleken övervinner allt.......det är verkligen sant.;)Ha en bra dag alla godingar.Kram på er! Ulrika8 kommentarer:

 1. Du har blivit rejält firad, så fin radio du fick. Och frukost på sängen var gulligt.
  Ha en skön söndag och mors dag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Åååå vad underbart med frukost på sängen.Bara så söt radio .Gullig teckning.....Ha nu en fin Morsdag vännen.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Hi hi vilken söt radio, och kortet ! :)

  SvaraRadera
 4. Vilka fina pressenter du har fått! Radion - wow säger jag bara ☺ Håller med dig om att det värmer i ens hjärta extra när man får egengjorda kort, vilken tanke dom har lagt ner i det. Ha det gott. Kram Lenita pst. jag skickar via anonym profil, funkar inte annars..grr.

  SvaraRadera
 5. så fin present.

  Ha en jätte fin kväll och en bra början på den nya veckan.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Så fina presenter du har fått, underbart söt radio!

  Kram Kram
  Marie

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Åh vilken härlig uppvaktning du fick o så fina presenter!! Radion gillar jag skarpt:)

  Ha det gott!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 8. Vad mysigt! Klart mamma ska ha en snyggeradio :-)
  Kram på dig vännen!
  Susanne

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!