fredag 6 maj 2011

Fyra små kattungar!!!!!

Titta vad jag hittade imorse under Isac säng i en låda........fyra små kattungar......men åhhhhh vad söta,helt underbara.Vi har sedan länge "bäddat" till Mimmi där om hon skulle gilla den platsen......och det gjorde hon,våran goa Mimmi.;)KÄRLEK!!!!!!!!!!

.............finns inga ord.........:)



Våran älskade Mimmi med sina små.;)Såååååå sött! Kram på er godingar.Ni förstår nog vart jag kommer att hamna idag.;)Kram Ulrika





12 kommentarer:

  1. Åhhhhhhhhhh,,ojojojoj puttttttinutttttti naaaaaaaaw å alla andra kvinnliga uttryck till för ....va söta ! Grattis till att ha blivit " mormor "
    Kram Bittan

    SvaraRadera
  2. Ååååå vilka små sötisar du har bara så gulliga är dom.Vad duktig Mimmi har varit......Ha nu en mysig fredag rara du .Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Gratulerar till fyra små sötnosar, och en stolt kattmamma. Ser fram emot fler bilder på dessa små gullisar.
    Ha en skön helg
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Åååh så söta!! Gratulerar till sötnosarna :)

    Kraam

    SvaraRadera
  5. Å så söta =0)
    Ska du vara mammaledig nu då ;0) Måste vara svårt att slita sig från sådana godingar. Jag skulle nog bli liggandes bredvid den lådan framöver =0)
    Kram på dig och hoppas du får en bra helg!
    Linda

    SvaraRadera
  6. Oj jag fick nästan ont i hjärtat !! Så underbara :)

    SvaraRadera
  7. Grattis till tillökningen! Vilka SÖTINGAR...! Trevlig helg! Kram Lenita

    SvaraRadera
  8. Hej! Vad roligt! Hoppas de får komma till bra hem sedan också. Inte allför lätt att hitta det ibland..

    Jo, vi var helnöjda med resan och hotellet faktiskt. Det är ett stort hotell! Väldigt "charteraktigt" med aktiviteter på dagarna, typ buggkurser ;) och annat samt underhållning på kvällarna. (Vi var där samtidigt som Arvingarna :) Enda negativa var att det var så högljutt i den stora restaurangen! Vi hade bokat middag som ingick varje kväll, det tjänade vi grymt mycket på.
    Kan rekommendera att ni tar utflykter till Maspalomas sanddyner och till Amadores,en stand lite längre bort, jättefin. Vi åkte lokalbuss. Stranden nedanför vårt hotell är inte så badvänlig. Poolerna är bra!

    kul att det VAR samma hotell.. Ha en trevlig Helg!

    SvaraRadera
  9. Åhhhhhhhh så söta, Kela mycke med dem o ha det gott vännen kramiz Jessica

    SvaraRadera
  10. Ojojoj, så sött..
    Man ser på Mimmis framtassar hur hon njuter över sina små. Kommer ihåg alla mina katter när de trampade och hade klorna ute samtidigt som de spann som tröskverk. Underbart..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  11. så söta.
    Ha en fin helg.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!