lördag 14 maj 2011

Hektisk vecka!

En hektisk vecka......jobba måndag till onsdag ,Sunne Spa Tors-Fre på konferans,jobba lördag,konfirmation söndag....phuuuu.;)Har haft två helt underbara dagar i Sunne .Vi var där på konferans...värdegrundsdagar.....med jobbet,ett helt underbart gäng med härliga "brudar" och förstås mycket skratt,var längesedan jag skrattde så,har ont i magen efter dom två dagarna,underbart.;)Fler sådana dagar.;) (Såg att butiken Lev vackert butiken premiäröppnar nästa Lördag,kanske ser någon av er bloggare där,hoppas det;))

Hoppas på lite sol imorgon,så vi kan sitta ute.



Här hamnade vi.......;)....i en solstol vid ute poolen,helt underbart väder och trevligt sällskap.SKÅL!!!!!;) Önskar er alla en skön helg,själv ska jag till jobbet idag och imorn är det konfirmation för äldsta dotter.Hon ska sjunga i kyrkan........ni kan ju förstå att det kan komma en och annan tår från en "blödig" morsa.Må så gött!!!!





Kramar Ulrika





9 kommentarer:

  1. Hejsan! Full rulle hos dig! härliga dar ni fick i sunne :) Du får ta ett gäng näsdukar i fickan)det är något visst när man är i en kyrka, o särskilt när det är ens barn det gäller. Ha en fin helg nu, kramiz Jessica

    SvaraRadera
  2. Där satt ni bra, alltid roligt och åka till Sunne och spa. Ser ut som ni kan sitta ute idag också, lite moln men dom ligger så lågt så dom skymmer inte solen. Troligen är vi uppe vid sjön nästa lördag, om inte åker jag nog till Kr-hamn.
    Ha det gott
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Åååå vad underbart med spa.Underbart att bara få umgås med tjejerna skratta och bara ha skoj.Jag är oxå så blödig och gråter både här och där.Ja visst är det skoj att Lev Vackert öppnar .Men nästa helg är jag i Stockholm på party party .Underbara bilder du visar.Ha nu det bäst söta vännen.Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Hejj vännen vad härligt för dig att komma i väg till Sunne! Älskar din altan och din fina soffa med text! Må så gott kram Maria

    SvaraRadera
  5. Där satt ni väl bra vännen och solen sken på er också. Hoppas allt är ok med allt.
    Kramis Agneta

    SvaraRadera
  6. Vad skönt ni sitter där.
    Hoppas att du inte grät för mycket på konfirmationen idag. ;0)
    Vilka söta bilder på er katt och hennes ungar du visat tidigare. Myyys!
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej! Först resan till Bahia Feliz..sen följer du efter mig till Sunne oxå! ;) Fast vi fick hålla tillgodo med vanliga Selma där vi hade våra värdegrundsdagar ti, on förra veckan!

    Skall ej till Kr-hamn på lö, men jag ska absolut dit snart, ser fram emot din "rapport", om du gör nån! Ha det!

    SvaraRadera
  8. Här var det full rulle minsann.. Blir alldeles matt..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  9. Åhhhhh bor du nära Lev vackert ?
    hade jättegärna velat åka dit men vi får väl se om vi kan lyckas ta en tripp i sommar istället.

    Vilken vecka du haft , förstår att det varit mycket , men vilka roliga saker :-)

    ha de gott och ta hand om dej.

    Massor av Kramar Bittan

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!