måndag 13 juni 2011

Loppisfynd och skolavslutning!!!!

Jag blev tillfrågad om jag ville fixa en bukett till Isacs fröken på skolavslutningen....SJÄLVKLART!!!! Blommorna är....anastasia,daggkåpa,björngräs,rosa kvistros och bergeniablad.Efter skolavslutningen fick vi komma och titta i en bekants källare om vi ville ha lite grejer.....för annars skulle det slängas. Huset ska säljas och behöver därför plockas ur innan.......och jag har villigt ställt upp och hjälpt till.;)Ni ska bara veta vad jag har hittat.....;)bilder kommer senare.

Vi hann med mycket på skolavslutningsdagen......äta jordgubbar...... som sig bör ......OCH hitta en massa "fynd" i en källare.;)



Mammas två av tre sötnosar...den stora sötnosen hann jag inte få något kort på innan det var dags att gå på skolavslutning.Syskonkärlek när den är som bäst.......;)





.....En lite "tjuvtitt" på ALLT det fina som jag har "hittat" bland saker som skulle slängas.....Vilken tur att jag hann och "roffa" åt mig lite saker innan.







Den här otroligt söta servisen kom mamma med till Emelie i fredags,sååååå söt.Nu ska här njutas och "tillvara ta" min lediga tid....iallafall försöka.;)Ha en riktigt bra fortsättning på er vecka.Kram på er!!!! Ulrika









11 kommentarer:

  1. Åååå vilken fin bukett du har gjort.Bara så himla fin.Åååå vad gott jordgubbar.Brukar mina änglar också få med glass och grädde efter avslutning.Bara så mysigt.Vilka sötnosar du har.....Ha nu en skön tisdag rara du .Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Sååå mycket fint! Vilken tur;)) Underbar bukett, vad duktig du är. Och vilken ljuvlig liten servis! Förstår att du är nöjd;))

    Ha det så fint!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Det var en jättefin bukett, Isacs fröken fick den allra vackraste buketten. Vilken känsla och få gå på skattjakt i en källare, ser att du gjort fina fynd.
    Varm kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Buketten är ljuvlig vännen :) åh sicken söt servis..Här har det smaskats på jordgubbar i em med... så gott) ha en fin fortsättning på veckan ♥ kramiz Jessica

    SvaraRadera
  5. Underbar bukett!

    Åh vad roligt att få fynda i någons källare, det hade jag också gillat!!!!!!

    Här blir det skolavslutning på fredag, mysigt!

    Kram Marie

    SvaraRadera
  6. Vilken vacker bukett Vännen!

    Åh vad nyfiken jag blev på dina "källar-fynd", vill se mer;)

    Vad söööta de är dina barn!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  7. Åh vad duktig du är sötnos. Fröken måste ha blivit superglad. Fina älsklingar du har :O)
    Sköt om dig
    kram Agneta

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Den buketten var fint bunden!
    En lycklig fröken förstår jag...

    Å härligt med FYND!

    Kram Katha

    SvaraRadera
  9. Du är ju en riktig mästare på buketter! Så himla fin!
    Barnen är sååå söta....
    Å servisen helt underbar!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  10. Du är allt en riktig raring du.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  11. Vilken underbar servis! Så somrig och grann!
    Hoppas helgen har varit och är bra :)
    Kram Helena

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!