onsdag 23 november 2011

Stress....vad är det???!?

Börjar känna mig liiiiiiite smått stressad att jag inte ska hinna med allt jag har tänkt mig till julmarknaden,men det är ju jag i ett nötskal...tar på mig mer än vad jag igentligen hinner med.Nej nu får jag sätta fart om jag ska hinna med allt som jag tänkt.För er som bor i närheten och som kanske inte har nåt att göra nu på Lördag;).......så finns jag och några härliga tjejer till på Mariagården i Skattkärr från kl.10.00-15.00.Välkomna att fynda!!!!!!!

Har varit på "Homeparty" hos en kompis som hade visning av klädmärket "House of Lola".Det var en jättegullig tjej som visade kläderna och så mycket fina kläder sen.....oj,oj,oj...får nog gömma kläderna i garderoben för gubben och ta fram dom lite då och då....då märker han nog inget,eller vad tror ni?;)Nu ska jag inte vara riktigt så modig som "tjejen" på bilden är.;)Jag ska allt ha ett linne under...lugn,lugn.;)



.......åsså denna....hur skön som helst och satt sååå gött.Var en väldigt bra "döljabilringartröja".;)Väldigt enkel,det här är baksidan,framtill såg den bara ut som en helt vanlig tröja.Den "smetade" åt och tryckte in på de rätta ställena,perfekt för mig.;)





Avslutar med en go bild som "gjorde" min dag idag.;)Sååååå söt.Googlade på näckrosor när denna bilden "poppade" upp.Ha en fin dag alla som kikar in.Kram Ulrika







7 kommentarer:

  1. Tröjan var ju jättefin. En riktig önsketröja! Stressa inte, du blir säkert färdig!/ Lila-Christina

    SvaraRadera
  2. Hej min goa vän!
    Nää, vaddå stress? Själv är jag klar med ALLT till jul redan och nu ska vi bara myyyyysa hela familjen... Skojar bara!!!
    Du skulle se vilken röra vi har. Och jag har inte ens gett mig på att gräva fram julpyntslådan ute i förrådet, det står för mycket framför... jag dööör.
    Men det är väl ungefär som vanligt det. Hihi!
    Vad jag önskar jag kunde hälsa på dig och en massa andra sköna bönor på julmarknad! Men jag är med i tanken :-)
    Stor kram!
    Susanne

    SvaraRadera
  3. En näckrosbebis, så gullig! Och så fin tröja du köpt, perfekt och kunna handla så direkt av en kompis.
    Fina ljusstakar har du gjort till julmarknaden också, kommer säkert mycket folk.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Hejsan! ljusstakarna blev ju jätte fina.. nä här stressas inte (bara liite) men sen har jag ju en liten familj! därmed lite mindre med allt runt omkring,för denna tiden brukar det ju vara samtal o dropin o gud vet allt..bakar lite mellan pyssel o fix..var rädd om dig!kramiz Jessica

    SvaraRadera
  5. Hehe, en sån tröja tar jag med, allt för att dölja bilringar, dom där extra gravkilorna som av nån konstig anledning aldirg försvinner osv :)
    Inte stressa, man gör så gott man kan, resten får vara, så är det bara! :)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Det är klart vi sja sälja som 17...iaf du...jag har fullt upp med att försöka få ihop NÅT att sälja, haha! Snurrar mest runt som vanligt och får inget gjort!

    Lycka till nu på lördag vännen!
    Kramisen!

    SvaraRadera
  7. Ville bara önska dig en fin första advent.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!