måndag 25 juni 2012

Långpromenad!!!!

I Lördags var jag och lillstumpan ute och gick.....har ju ätit så mycket i midsommar ,så det var tvunget.;)Vi gick på en riktig "sommarväg",helt underbart att gå och lukta på alla blommor och se allt vackert i naturen nu,härligt.

....åhhhh,mamma vad det luktar gott.....känn.............härliga sommarblommor........

Plockade in lite jasmine och pioner somjag satte ihop i en bukett och ställde i vardagsrummet.Åhhhhh,vad det luktar gott i HELA huset,ljuvligt.Idag är det en riktigt regnig dag.......men det är ju klart ....min semester börjar ju IDAG.Blir jag förvånad.....Näääää.;))))Må så gott vänner!!!!Får väll hitta på något kul inne idag då.;)Kraaaaaaaaaam Ulrika5 kommentarer:

 1. Precis likadant här.. Det fullkomligt öser ner därute men det är ju tur att man kan blogga runt lite då..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig promenad. Här har det också regnat precis hela dagen. Ska ut och springa ikväll så jag hoppas på lite uppehåll.
  Sköt om dig och ha en fin semester
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Härligt med promenad. Det är något jag ofta sysselsätter mig med.
  Ha en fortsatt fin dag, har ni regn precis som vi?
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Tänk så mycket vackert det finns i en alldeles vanlig dikesren. Härliga bilder.

  SvaraRadera
 5. Andra semesterdagen blir bättre, idag regnar det i alla fall inte. Även om solen försvinner lite då och då. Fin väg ni har för promenad, mycket roligare än och trampa asfalt.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!