tisdag 19 juni 2012

....Nedräkning......

"Hoppet"......om att det blir en bra semester.Jag går nu på torsdag......Jiiiiiippppiiiiii!!!!!Hoppas gott folk att vädergudarna bestämmer sig för liiiiite bättre väder.

Det har varit liiiiite mycket just nu.Har varit kass på att skriva några inlägg,men jag ser att jag inte är ensam om det just nu.;)Nu har stora tjejen slutat nian,Isac gått ur femman och lillstumpan slutat på dagis.Det blir stora steg för två utav dom till hösten.En som börjar gymnasiet och en som börjar i skolan(förskolan).



Inatt kl.02.00 fick Bella fyra "småBellisar",såååå söta,duktig du är Bella.Ha nu en bra dag alla som kikar in,själv ska jag sitta och beundra underverken HELA dagen.;))))Kraaaaaaaaaaaam Ulrika





8 kommentarer:

  1. Bara så fint armband du visar .Gör du på beställning ? Blev så kär i det med hoppet på men jag är ju bara så himla kär i rosa och vitt .Ja det har varit mycket nu med avslutningar och studenten.Ja tiden går fort och våra barn blir större och större.Åååå vad söta små kisse bäbisar.Ha en fin dag goa vännen.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Så fin hon är er Bella. Min son utövar utpressning på sin mamma och skickar bilder på söta kattungar som hans kompis har. Man ska inte ha katt om den inte kan vara ute tycker jag :O)
    Ha nu en underbar semester och en fin och SOLIG midsommar.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  3. Nääää, där skulle jag oxå kunna sitta och beundra heeeela dan *ler*...vad är livet utan katt?! å du har ju hur många som helst, fniss...
    Fina barn har du oxå, hoppas nu vi får en härlig SOLIG sommar!

    Kram kram!

    SvaraRadera
  4. Det var ett fint foto på din lilla och stora tjej, dom går rakt in i sommaren. Och Bella ser lite trött ut, inte konstigt när hon fött tre såna små gullisar.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Men åhhh... så söta! Förstår att du inte
    kan slita dig från dem....
    Och, vilket superfint kort på tjejerna!
    Ni får ha en härlig midsommar!
    Stor kram
    Sofia

    SvaraRadera
  6. Härligt med ledighet.
    Här har vi haft en underbar dag med härligt strandväder.
    Ha en fin kväll.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  7. Grattis till dom små missarna!!!
    Önskar dig en riktigt skön midsommarhelg.
    Kram
    AC

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!