lördag 1 september 2012

Fina människor!!!

.......Vill jag ge till mitt "brudpar",som kom hit häromdagen och gav mig en jättefin och god chokladask.Tänk vad "lite" kan göra så mycket.Jag blev verkligen jätteglad.Dom var så nöjda med sina blommor till bröllopet,så det här fick mig att "tagga" till lite extra....Nu kommer det att hända grejer.......;))))
Fina människor man råkar träffa ibland.Tack snälla ännu en gång.Gissa om den gick hem hos barnen här hemma.;)Jag hann med att få EN chokladbit innan den var slut.:) Ha en bra helg go vänner.Ska nog ta mig en tur till IKEA idag,dom firar 5 år här i Karlstad..Där står nämligen en go floristkollega  från" Lavendel" och gör fina buketter idag.Kraaaaaaaaaam på er!!!!!!!

6 kommentarer:

 1. Bara så himla skoj med lite uppskattning.Gulligt att du fick present och att dom var nöjda.Vad skoj att åka till Ikea!!!Ha en fin lördag goa vännen.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Härligt med uppskattning , det lever man på läge. Det behövs inte alltid så mycket räcker ofta med ett par ord för att förgylla dagen .
  Må så gott och lycka till på Ikea ,du lär nog inte bli ensam :-)

  Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. så roligt med lite presenter.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Den presenten är du verkligen värd. Du är fantastisk duktig.
  Tack du fina för de fina orden. Ha en mysig söndag.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Så skoj med uppskattning! det är man till mans lite dålig på tror jag..hoppas du fick dig en lycko kick ;=) kram Jessica

  SvaraRadera
 6. Så glad man blir för sån uppskattning,
  och det var du väl värd. Missade Ikea,
  kan tänka mig att det var mycket folk där.
  Kram till dig vännen
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!