tisdag 12 februari 2013

Nya kuddar i soffan!!!!

Igår hade barnen studiedag från skolan,så då tänkte jag att jag skulle ta och sy några nya kuddar.Klippte sönder en gardin som dottern har haft i sitt rum.Hon har tapetserat om därinne nu så nu passar dom inte in där inne längre....bra för mig....då fick jag ju nya kuddar.;))))Lillskruttan var inte lika road av att jag skulle sitta ner och sy en stund....sicket himla tjöt .....HELA tiden.....men sicken tur mamma hade...för då ringde det en till som nog säkert hade lika" roligt" som min dotter.;))).....Japp,klart att du ska åka och leka en stund......;))) Men ingenting får ju gå FÖR bra...nej da....efter att jag hade sytt två kuddar och nålen gått av TVÅ gånger fick jag NOG.Sååååå......nu fick det bara bli två kuddar.Fortsättning följer......kanske.;))))
Jag tror att dom ska få "flytta" ut i soffan på altanen när det blir dags att kunna sitta där ute......ELLER.....i vita myssoffan i köket...Men.....då MÅSTE jag ju tapetsera om för där har jag ju en brun tapet....går inte.;))))))Vi får se hur detta slutar.;))Ha en skön dag go vänner.Kram Ulrika

10 kommentarer:

  1. Bara så himla snygga kuddar.Kanon fina .Ha en skön tisdag söta du .Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. De fina kuddarna måste väl passa nästan var som helst...Undrar om jag också har några gardiner jag kan sätta saxen i?? :)

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  3. Håller med Maidi, dom kuddarna
    passar väl överallt. Bra och
    använda tyg du redan hade.
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Kuddarna är jätte fina! precis i min smak <3 ha det gott! kram Jessica

    SvaraRadera
  5. Jättefina kuddar och bra när man kan använda tyg som man redan har.

    Kram Marie

    SvaraRadera
  6. Fina kuddar. Du kan du.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  7. Skitsnygga, å bra med återanvändning:)
    Hoppas du har en fin alla hjärtans dag vännen!

    Kramen!

    SvaraRadera
  8. Ha en skön söndag Ulrika
    Kramar
    AnnaMaria



    SvaraRadera
  9. Så du har också nya kuddar i soffan.... jättesnygga! Visst gör det mycket till helheten! Må så gott kram från vännen Maria

    SvaraRadera
  10. Hahaha jobbigt det där att man måste tapetsera om ett helt rum för att det ska matcha kuddarna :)) Jag har också samma dilemma ;))

    Men kuddarna är snygga och superbra med återbruk :)

    Kram, ha en bra vecka!

    Ann-Louise

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!