onsdag 18 september 2013

Förra helgens brudbukett!!

Här har vi förra helgens brudbukett,röda rosor(red naiomi) och hjärtan på tråd med lite pärlor.Den blivande bruden kom på kvällen innan hon skulle gifta sig och hämtade buketten.Jag fick ett sms sen efter bröllopet och hon sa att hon var såååå nöjd och hade fått många goda ord om buketten....bådar kanske gott för mig längre fram.;)))nu blev ni allt liiiite nyfikna?.....har en "liten" grej på gång......say no more.....Gå och gift er nu!!!!!!
.....och här har vi corsagen som beställdes.Snart dags att beställa blommor till den andra brudbuketten...kul!:) Ha nu en fin dag och var rädda om varandra.Kraaaaaaaaaaaam Ulrika


9 kommentarer:

  1. Vackert, du gjorde det igen. Spännande
    och se framöver vad du har på gång.
    Ha en fin helg vännen
    Kramar/AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Vilken vacker bukett, förstår att dom var nöjda.
    Önskar dig en skön höstlördag
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  3. Vad fin den blev! Jag gillar verkligen pärlor i brudbuketter. Lycka till med nästa bukett och vad det mer är du har i görningen!
    Ha en skön helg!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Jättevacker bukett och söta corsager! Du är duktig du! Förstår att brudparet var nöjda! Låter spännande med dina ännu hemlighetsfulla planer :-)
    Ha en fortsatt skön helg! Kram! / Karin

    SvaraRadera
  5. Hej min fina vän. Vilken fin bukett. Förstår att bruden blev nöjd. Spännande med framtidsplaner, ska bli kul att höra om dom. Ha en härlig helg. KRAM

    SvaraRadera
  6. Som vanligt en såå vacker bukett..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  7. Åh, så vacker!!! underbar färg på rosorna... =)
    Ha nu en fin helg!
    Kram Sofia

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!