måndag 17 mars 2014

Holland...Here i come!!!!

Hit ska jag i Maj....HOLLAND.....åhhhh vad jag längtar.Kommer nog känna mig lite som tjuren Ferdinand på julafton....-Jag trivs bättre här.....och luktar på blommorna.;)) Jag och min goa vän N ska åka dit i fyra dagar.....tänk er husmorssemester i FYRA dagar....det är inte kattskit det.;))Här ska kollas in blommor av alla de slag....är det verkligen så vackert som på bilden tro(hämtad från Google).....jag kommer förmodligen svimma av all blomsterprakt....eller vad tror ni?;)) Vi flyger från Arlanda på Torsdag och kommer hem på Söndag.LÄNGTAR!!!!
Är så glad att jag har en vän som du N.En sådan där vän som man inte ringer så ofta men när man ringer är det som att man pratades vid igår,underbart.Vi kommer att få en fantastisk resa...det tvivlar jag inte ett dugg på.Det enda som kan ge lite smolk i bägaren är väl att .....jag är så flygrädd.Tror banne mig att det blir värre för varje år.Men det finns det kanske bot för...vad vet jag.;)) Ha en bra vecka kära vänner.Kraaaaaaaaaaaaaam på er!!!!! Ulrika

7 kommentarer:

 1. Hej du ! Det är det definitivt . Holland är speciellt . Vart ska ni ? Har massor med tips fast om ni flyger kanske ni inte tar er runt så mycket ?Vi har varit där lite överallt , landet är ju inte så stort .
  På våren med alla blommorna bilade vi och var bla på Floriaden världens största trädgårdsmässa som är vart tionde år ,
  två somrar med husbil genom hela landet och med flyg en höst i Amsterdam när Prinsen pluggade där . Har bara missat vintern :-)))
  Ha en fin start på v . Kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Vad skoj att åka till Holland .Där är det ju bara så himla fint .Ha en fin start på veckan .Kramar Rita

  SvaraRadera
 3. Flygrädd är jag också, hoppas ni får
  en lugn fin resa. Kommer bli häftigt
  och se alla blommor. Hoppas du fotar.
  Ha en toppenresa
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 4. Äsch, tänk inte på flygningen utan alla vackra blommor! ;0)Förstår att du längtar. Skall bli roligt att få lite restips och foton sen. =0) Jag och en vän har funderat på att åka just dit.
  Ha en bra vecka!!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag längtar också. Ska bli så härligt att få fyra hela dagar på tu man hand. <3

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig lapptäcksbild. Helt otrolig. En blomsterresa till Holland är väl vad alla blomsterintresserade önskar sig. Lova att du visar bilder när du kommer hem igen. Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 7. The article you have shared here very awesome. I really like and appreciated your work. I read deeply your article, the points you have mentioned in this article are useful
  sushi-cat2.com

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!