onsdag 28 maj 2014

Min fina mamma!!!

I söndags på morsdag var vi med mina föräldrar ner till kusten för att ställa upp husvagnen.Vi hade en härlig dag med god mat, fika och lite krabbfiske.
.....tänk att bara få gå ner till bryggan och fiska krabbor om kvällarna för att sen sätta sig vid grillen och inta härligt grillat och någon god "mammadricka".;))) ...Dä är livet dä!!!!
....just nu längtar jag mer än någonsin...känner mig såååå trött.
Min kära mamma har diagnosen alzeimer sen några år tillbaka,så hon gick mest och plockade blommor....det var nog sista gången hon följde med ner hit,hon ville åka hem när vi åkte hem på kvällen,jobbigt det där att vara "mamma" till sin mamma.En känslosam helg.....
Jag och min älskade mamma.<3 br="" en="" er="" fin="" ha="" kram="" kristihimmelf="" p="" rdsdag..="">

5 kommentarer:

 1. Så ledsamt, jobbigt för dig och
  familjen och se en älskad mamma
  bli så annorlunda. Fin bild på dig och
  din mamma.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Hej vännen..det var tråkigt att höra om din mamma .Alzeimers är en grym sjukdom ! visst är kusten härlig denna årstiden :) <3 kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Vilken fin helg ni haft och vad roligt ändå att din mamma kunde följa med. Så tråkigt med hennes sjukdom, jag är också mamma åt min mamma. Hon fick en stroke för 5 år sedan och sitter i rullstol, kan bara prata lite sluddrigt, men är klar i huvudet. Livet är tufft, man önskar ju att mamma alltid ska finnas där och vara mamma. Ha det gott jag tänker på dig varm kram från Maria

  SvaraRadera
 4. Men tänk ändå att hon har glädje av att plocka blommor. Min pappa blev ganska dement under sitt sista levnadsår även om han inte fick någon diagnos. Det var jobbigt på många sätt och vis och man vet inte riktigt hur man ska förhålla sig till det hela.

  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Det är så hemskt med alla sjukdomar som kan drabba oss när vi blir äldre. Det är ju också jobbigt att vara anhörig och maktlös..

  Kram Maidi

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!