torsdag 9 juli 2009

Ängeltavlor!


Gjorde en ängeltavla häromdagen till en vän.Det var jätteroligt,kanske ska göra fler.Idag hade jag tänkt mig iväg och plocka jordgubbar med barnen,men som det ser ut nu så är det nog ingen ide,regnet verkligen hänger i luften.Hoppas att det har regnat färdigt till nästa Fredag för då går jag på semester,TJOHOOO VA GÖTT!!!! Ska ta mig en titt in till er andra goa nu,hinner inte riktigt med att göra inlägg och kika in till er alla som jag vill.Ska bli skärpning.;) Ha en bra dag. Kramelikram Ulrika

8 kommentarer:

  1. Vad skönt att du har semester.Vilka fina tavlor du har gjort.Var dina panelgardiner dyra?Jag tyckte om dom .....Ha en mysig dag kramizar ~~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  2. Fin änglatavla och så fina presenter du fick när du fyllde år!
    Ha en skön kväll
    Kram/Åsa

    SvaraRadera
  3. Vad du pysslar och grejar! Kul att se. Grattis i efterskott! Du fick ju jättesöta presenter! Blev lite sugen på den där söta termometern och almanackan. Har du den minsta aning om var man hittar så´na?? =0) Och den där läskedrycksbacken gillar jag också! Jag har själv en löpare med "Carpe Diem"-motivet. Så himla vackert!
    Jag återkommer!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vilken fin ängel! Du gör så mycket fint och så glad din vän kommer att bli! Må så gott! Stor kram från Maria

    SvaraRadera
  5. Tack för titten och svaret! Nu har jag sökt på nätet och funnit ett "mansion" som hänger under Konsum Värmland. Är det det du menar?! Synd isåfall, för det finns ju inte i mina trakter. Snyft! Men tack ändå!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Men sååå söt!!!Hon blev säkert jätte glad!!

    Kram Millan ♥

    SvaraRadera
  7. Hej vännen! Vad skönt för dig med semester...Förstår om du haft nedräkning! Nu hoppas vi på bättre väder igen! Jättesöt ängel! Många Kramar Therese

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!