tisdag 7 juli 2009

Ännu mera grejer!


Med risk för att bli lite tjatig om vad jag fick när jag fyllde år,så kommer ytterligare lite bilder på grejerna jag fick. ;) Den här vackra blomman stod på bordet i personalrummet igår när jag kom till jobbet.Goa arbetskompisar plus chef man har da.

Oj bilden blev visst lite knasig. ;) Men iallafall var det denna kameran jag fick i present.


Även detta vackra halsband fick jag av min älskade man ,med barnens namn inristade i hjärtat.Vill ha dom runt halsen när jag ska plugga i Västerås.Mina gullungar.



Visst var dom hur snygga som helst,I LIKE! Ha en skön kväll,nu är det snart Allsång på skansen,sen Morden i Midsommer,i den lilla byn måste ju typ alla boende snart vara mördade. ;) Kramelikram på er!




7 kommentarer:

  1. Hej! Åh vad fint hjärtat är med barnens namn det var verkligen en fin present! Blomgruppen från jobbet är också jättefin, själv fick jag en egen kaffemugg av mina jobbarkompisar när jag fyllde, de tycker väl att jag behövde det....Kaffemoster som jag är! Ha det så bra kram från Maria

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt att få blommor på jobbet.då känner man sig omtyckt.Fin kamera och helt underbart halsband.Vad mysigt att din man låtit gravera barnens namn gulligt..Vilket läckert tyg var har du hittat det?Det blev jag kär i .Ha en skön kväll kramizar ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  3. hej!
    fann din blogg just nu..vilka sköna intriörbilder du har...och små gullungar..jag tycker du gör helt rätt när du utbildar dig till florist..inom vården behöver man behöver man energikickar för att orka med ett helt arbetsliv...fråga mig, jag vet...
    kram Lisbeth

    SvaraRadera
  4. Hej o tack för hälsning!!
    så mycket fint du fått..o ny fin kamrra med ..kul!!!

    Ha det gott Millan ♥

    SvaraRadera
  5. Hej vännen! Åh, vad du har blivit uppvaktad...vad kul! Ser såå fint ut det du har fått! Ha en bra kväll! Kramis Therese

    SvaraRadera
  6. Hej Hej
    Och Grattis. Vad fina saker och blommor Du fått. Speciellt silverhjärtat. Det var verkligen jättevackert!
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera
  7. Hej! Vilka fina presenter! Grattis i efterskott :) Förklädet från Hemtex var också ett fint fynd! Ha det bra!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!