torsdag 6 augusti 2009

Älskade rosor!

Finns det något härligare än rosor,särskilt rosa rosor.Dom här har jag köpt för en tia,krukrosor.Dom har verkligen blommat hela sommaren,om och om igen.Ska sätta ut dom i rabatten när det närmar sig höst så får vi se om dom blommar lika fint där nästa sommar.
Älskade rosor........

Avslutar med en härlig sommarbild.Lillstumpan har ätit glass,syns det? ;) Ser ut som att vi får en härlig dag idag också,härligt.Mera glassätande idag också alltså. ;) Hoppas att ni får en skön dag alla goa! Kramar Ulrika


5 kommentarer:

 1. Vilka vackra rosor.Så underbara.Vad gullig din tös är.Jättesöt.Ha en mysig dag kramizar ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 2. Här är en till som handlat rosa krukrosor idag...älskar ju rosor både i´inredning och i det fria, hoppas dagen varit bra i värmen...en go liten tjej ni har, kram

  SvaraRadera
 3. Hej Ulrika!
  Tack snälla du för dina alltid så rara kommentarer!
  Ja, visst är rosor härliga! Jag har försökt mig på att plantera några i rabatten iår, så vi får väl se om dom överlever till nästa år..vi har ju inte direkt något superläge geografiskt för det här uppe..
  Så fint grytunderlägget blev, verkligen jätte sött!
  Flaskorna som du fyndat hos mor & far..det fanns ett helt gäng med såna i stugan, men har man inte släpet med sig så..vi bestämde att vi tar dom nästa sommar. Så dekorativa!
  Ha en bra dag!
  Kramar Camilla

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Åh...jag älskar oxå rosor...
  Å vilken liten gosing med kladd runt munnen!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 5. Söt lite kicka.:-)
  Fina blommor. Kramis

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!