torsdag 20 augusti 2009

Ett läskigt inlägg!

Ser ni vad vad jag ser..... en äckelspindel som satt på gubbens bil när han skulle åka hem från jobbet.Var han stor eller var han stor,uhhhh.Gubben i huset vågade inte röra spindeln,utan tänkte väll att den åker väll av när jag åker hem.Men vad tror ni......? Jo när gubben kliver ur bilen här hemma....SÅ SITTER SPINDELN KVAR!!!!!! Fattar ni.Vad som sen hände spindeln förtäljer inte historien,men ni kanske anar. ;)
......vågar ni se spindeln i lite mer förstorning......Det ser ju inte ut som en svensk variant iallafall,uhhhh. Kanske har kommit med någon lastbil med frukt e.d från fjärran land.

Nej nog om den otroligt läbbiga spindeln,uhhhh.Jag visar hellre lite bilder på vackra blommor som fortfarande finns i trädgården innan jag har skrämt bort allt för många bloggare från min sida. ;) Kom tillbaka igen till lilla mig,lovar att jag ALDRIG mer ska visa något så här äckligt.


En klar sommar favorit blomma är väll ändå den vackra blåklockan,hur underbar som helst.Avslutar mitt läskiga inlägg med lite sommrig bild på några smultron.Ha en bra dag idag alla goa.Här skiner solen och dom lovade på smhi hade det kunde bli upptill -25 grader varmt idag,härligt.Kramar. Ulrika
7 kommentarer:

 1. ja den var inte liten den;))uscijanamig!!!

  Millan♥

  SvaraRadera
 2. jiiiiiha! Och jag som har spindelfobi;)
  Haha

  Nämen vilken kompis ni fick till er där.
  Ha en fin kväll
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 3. Det var den jäkligaste spindeln jag sett! Kan inte vara Svensk, kanske kommer med ngt lastfartyg fr Australien: ) Har dock inte spindelfobi men otäck var den... blommorna var desto ljuvligare! Mari.

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Vad äcklig spindel!
  Här har vi en del stora äckliga saker kan du tro....fy!

  Vad fina blom bilder.
  En av mina favoriter är blåklockan, så vackra.

  Ha en fin helg och tack för din kommentar hos mig.

  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 5. Ujuj, den var inte att leka med! Jag har inte super spindelfobi, men jag gillar dom verkligen inte! Tjejen som jobbar åt mig har däremot en jäsikens fobi, för hon brukar ringa mig så jag får komma till lagret och avlägsna spindlar.. Du vet när det kommer varor från när & fjärran så kan man få lite "bonus grejer"...
  Hoppas att allt är väl med dig och att du får en riktigt mysig helg!
  Kramar Camilla

  SvaraRadera
 6. Visst är blåklockan vacker, klart min favorit! Spindeln såg lite läskig ut, men ändå fin i färger och mönster! Ha en skön helg kram Maria

  SvaraRadera
 7. Urk så läbbig! Jag riktigt ryser.
  Ja, blåklocka är sommaren själv. En riktig glädjespridare!

  Ha en fin dag!
  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!