tisdag 18 augusti 2009

Myspys!


Bjuder på lite "för" höst bilder.Mysigt att få tända en massa ljus. Min man tycker att jag är lite smått hysterisk när det gäller att tända ljus.Jag springer runt som en osalig ande innan jag har tänt alla ljus och kan sätta mig ner och njuta av dom. ;) Är det någon som känner igen sig? ;) Nu ska jag mysa lite med lillstumpan innan hon ska knyta sig.Ha en skön kväll alla goa.Kramar på er. Ulrika

8 kommentarer:

 1. Visst känner jag igen mej samma hår.Gillar att tända ljus och mysa .Och det är ju precis inte ett......Men bara man trivs och mår bra.Ha en mysig kväll vännen många kramizar ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja, ljus går det åt, brukar åka till Ikea och bunkra upp lite, men inte än,så länge det är augusti är det fortfarande sommar för mig!
  Vad kul med 80-tals fest, håller med- många låtar som gjordes då håller måttet än idag!
  Lycka till i Västerås!

  SvaraRadera
 3. Japp, jag är ju med en ljusmänniska..älskar ju att tända ljus, både ute o inne!!!o som ovan skskrev..det går ju åt en del..en halv påse på en kväll nästan...tur ikea finns;))))

  Go kväll Millan ♥

  SvaraRadera
 4. Javisst känner man igen sig. Igår tänkte jag att jag måste åka till Ikea och köpa nya ljus och jag ska ta 2 kartonger den här gången så att jag kan slösa rejält...
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 5. Haha...känner allt igen det smått hysteriska springandet innan alla ljus är tända! Men vad skönt det är sen att bara sitta å njuta *ler* Aja, karlarna har inte fått den genen vet du, tur att vi har det!
  Håller med föregående...tur att Ikea finns!

  Ha en fin kväll du med! Kramis Anki

  SvaraRadera
 6. Hej Vännen!
  Visst är det mysigt att tända ljus nu på kvällarna:) Känner igen det där med springandet, hihi!

  Måste bunkra upp mitt ljusförråd kom jag på nu, kronljusen är slut!

  Ha en skön kväll,
  kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Hejsan!

  Visst är det härligt med ljus, vi har dem överallt.
  Här har inte höstkänslan innfunnit sig för vi har underbar sommar fortfarande.

  Kramar från andra sidan plurret.

  SvaraRadera
 8. Hej vännen! jag känner absolut igen mig...Är precis likadan! Önskar dig en trevlig helg! Många Kramar Therese

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!