lördag 1 augusti 2009

Fyndat!

Har gjort fynd både igår och idag.Igår ringde grannen och sa att jag fick komma och titta på en gammal skolbänk,ville jag inte ha den skulle den på tippen.Tippen,är du inte riktigt klok. ;)Det sa jag ju inte förstås,menjag tänkte det. ;)Klart jag vill ha den fina skolbänken,alldeles gratis,tack goa grannen.Finns till och med nummer "48" kvar på bänken. -Du vid bänk 48 skärp till dig.......(i skolan).Hihihi.

Vet inte riktigt om jag ska behålla den som den är eller måla den vit,vad tycker ni?

Har varit på loppis idag. Guuud vad det va roligt,lite lätt beroende framkallande. ;)tavlan var helt underbar,syns inte så bra på bilden tyvärr.


Äntligen kom jag över en sån har fin spets med hållare.Jag har ju bloggat runt och sett fler som har fyndat så här fina grejer.Jag är lycklig. ;) Vilka söta blommor på spetsen,rosor. ;)Åh,vad jag är nöjd med mina grejer,det var så kul att gå på loppisen.Solen sken och mycket fina grejer och trevligt folk.Ha det gott folk. Kram på er alla goa. Ulrika
4 kommentarer:

 1. Vilken jättefin skolbänk!! Jag skulle nog måla den vit.... Må så gott! Kram från Maria

  SvaraRadera
 2. Kul att fynda! Supervacker spets! Jag skulle nog också måla bänken vit, men det är ju en smaksak =0)
  Ha en skön söndag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Bänken är fin som den är men jag skulle också måla den vit. Rullen med spets blev jag riktigt avis på;-)
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Det är bara att gratulera till dina fina grejor! Skolbänken är ju jättefin!! Ha en skön söndag! Kram Therese

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!