fredag 31 juli 2009

Ny altanstyling!


En del av den gammla utegruppen har blivit omålad och utplaserad ute på altanen,blev jättebra.Om man får säga det själv. ;) Dynorna är samma sort som dom stora dynorna inne.

Vi har köpt en "ny" utegrupp av en kollega till gubben för en liten peng,blev så glad. Hade bara två stycken stora sittdynor,men vi åkte förbi Rusta igår och som tur var fanns det kvar och nu var det REA,tackar!Dom är så fina,svårt att se kanske,får nog ta en närbild.


Visar lite bilder från min baksida.Har säkert visat er bilder därifrån tidigare men nu vill jag visa att det faktiskt finns några få blommande blommor kvar,tycker att jag får lite höstkänsla när jag går ute i trädgården,gula löv.ME NOT GILLA! ;)Jag bara ÄLSKAR min lavendel,luktar såå gott.Måste sätta mer lavendel nästa år så jag får ett helt hav av den underbara blomman.Hav var väll och ta i ,en liten insjö kanske. ;)
Ha en skön dag alla underbara.Kramelikram Ulrika

4 kommentarer:

 1. Jag önskar mig också ett hav av lavendel! Nästa år så...
  Ha en skön helg
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 2. jag med!! jag har några stackare i ett hörn som inte alls trivs, jag ska flytta dem och pyssla om dem allt jag kan så får vi se om de piggnar till... annars blir det väl handelsträdgården igen, ha ha!

  Kram kram!
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du hittade in till mig.Tycker det är kul att läsa nya bloggaroch din har jag inte besökt förut.Blev ju fint på altanen. Ha det gott Kram Laila

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!