tisdag 29 september 2009

Nattfrost,pelargoner in!

Vilken tur att jag hann att ta in mina pelargoner,för inatt har det varit nattfrost.Igår haglade det här en stund på kvällen.Man är ju inte riktigt beredd på dessa väderomslag än.Vi har ju haft en så otroligt fin höst. Visar en liten bildkavalkad på mina "ute"pelargoner som har fått flyttat in.
Tyvärr blev det inte så bra att fota i motljus,men,men ni ser nog att det är en pelargon iallafall. ;) Jag är glad så länge jag får njuta av dom.För lite längre sedan tillbaka var inte pelargonen någon "favvo" blomma precis,var väll lite "tant" varningen på den då.Det är väll tur att man kan ändra sig,eller är det för att jag börjar närma mig "tant" som jag gillar pelargonen nu. ;) I vilket fall som helst så gillar jag pelargoner nu,så dä så. :)

Det var mina pelargoner det. krukan/fatet som jag har planterat i är format som ett hjärta,jättefint.Fick det av mina arbetskompisar när jag fyllde år. Hoppas att ni får en härlig dag alla goa som tittar in.Här skiner solen,och frosten i gräsmattan skimmrar som diamanter,härligt.:) Kramar Ulrika


7 kommentarer:

  1. Hej Ulrika!
    Tantvarning på mig med, gillar oxå pelargoner;)

    Glömde ta in två som stått ute i natt..hoppas de klarat sig, här har det varit nollgradigt..

    Ha en bra dag vännen!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Vi hade också vår första frostnatt i natt. Men jag tror att mina Pelargoner klarade sig, men de står nära huset vid trappan så det kanske var något varmare där. Jättevackra bilder du visar och tack för go kommentar hos mig! Stor kram från Maria

    SvaraRadera
  3. Ja, nu börjar vi gå mot kallare tider ute. Vi hade frost o kallt här i morse! Önskar dig en fin höstdag! Kramis Therese

    SvaraRadera
  4. Hej goa DU!
    Tack för din fina hälsning!! Det värmer gott!skönt att omge sig av mysiga bloggvänner som DIG!!! har skakat av mig det det värsta nu...behövde få lägga sig lite!!

    japp nu är det kallt o frostigt om mornarna...huvva!!!ser vi har likadana gardeenlådor;)) Skulle just lägga ett inlägg med den o annat när det trista hände..men kommer strax;)))

    Kram Millan ♥

    SvaraRadera
  5. Men visst är pelargoner fina! Jag har nog haft tantvarning i 10 år då, fniss. Det finns så många fina färger på dem. Däremot är jag inget fan av bladen. Har en god vän som köper dem pga bladen och inte pga blomningen, kanske är det tantvarning upphöjt till 2, fniss.Min enda står inne nu men ser rätt sorglig ut tyvärr.
    Idag är det rejäla höststormar här och löven flyger runt men friskt och skönt.Får nog ta en runda till havet och kika på vågorna :-)Vilka fina saker du har i dina fönster! Ängeln är underbar :-)
    Hoppas allt är bra med dig, fina vän. Önskar dig allt gott för idag! Var rädd om dig!/Kram Karin

    SvaraRadera
  6. Det är fint med pelargoner.:-) kram

    SvaraRadera
  7. Tack för din söta kommentar Ulrika!:-)-0-
    Jag är självlärd.Började fota för 1,5 år sedan för att ha nåt att göra när jag var långtidssjukskriven och jag kände mig lite bättre.Det har blivit min bästa syssla, i love it:-)Ja,lite drömmar åt det hållet har jag ju(bok), vi får se vad tiden utvisar :-).
    Vill bara önska dig en avkopplande, ljuvlig och skön helg med din familj nu. Hoppas det går bra för dig med pendling o bortavaro fr fam i veckorna. Det är strongt gjort av dig!
    /Stor kram till dig, Karin

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!