tisdag 6 oktober 2009

Älskade hjärtan!

Jag BARA ÄLSKAR hjärtan ja. ;) Vet inte riktigt hur många jag har,men här är iallafall ett urval av mina älskade hjärtan.Hoppas att jag inte tråkar ut er. ;)
Vet inte hur många ljushållare jag har här hemma.Min man tycker att jag har ALLDELES för många.Hihihi. Håller inte med om det riktigt. ;) Man kan aldrig få för många.;)

Eller på dotterns egengjorda keramik vaser.Helt underbara tycker jag,älskar färgen.Visst blir man glad när man får fina grejer som barnen har gjort.Finns ingen bättre present.


Varför inte lite hjärtan på mina glasburkar.Särskilt på de torkade trattkantarellerna,mums.Måste nog ut i helgen igen och plocka lite till.Guuuuud så roligt. :) Där i skogen......där slappnar jag verkligen av......så skönt.



Det var mina hjärtan det.Blev det tjatigt? ;) Nja,kanske lite men jag tycket så mycket om just hjärtan.Ha en skön kväll alla som tittar in.Själv ska jag titta på "Äntligen hemma" ikväll med Martin Timell,I LIKE! :) ( Inte Martin Timell alltså,BARA programmet) ;) Kramar på er Ulrika




9 kommentarer:

  1. Hallojs !Jag håller med dej man kan varken få för mycket hjärtan eller ljulyktor.För det är fint och mysigt.Ja det är ju superkul att få saker som barnen har gjort.Jag ska oxå kolla på Äntligen hemma gillar Lollo hon gör oftast så mysigt .Ha skön kväll och en härlig onsdag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  2. Hjärtan kan man aldrig bli trött på!! Jättevackra bilder! Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag gillar också hjärtan! Din dotters var finast av alla du visade! :) Snyggt med lite dekoration på burkarna med!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  4. ja, hur kan man INTE gilla hjärtan!!!!!!!
    jättevackra varian¨ter du visar!!

    japp, har fått ditt mail....vinsterna är under inslagning!!
    Stax på G..borde ha den innan helgen!
    kram millan ♥

    SvaraRadera
  5. Hjärtan kan man inte få för många av... Vilka underbara vaser din flicka har gjort! Vi får väl hoppas du vinner ett hjärta till i tävligen hos promenader på landet... Kram Stina

    SvaraRadera
  6. Det är härligt med hjärtan.:-) kram

    SvaraRadera
  7. Hej Ulrika!
    Åh vad mycket fint! Speciellt din dotters ljuvliga vaser, vad charmiga de är! Gillar färgen oxå!

    Ljuslyktor kan man INTE få för många av;)

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  8. Åh en till som bara älskar hjärtan här...och ljushållare! Man kan aldrig få för många, vad alla andra än säger, hihi! Vaserna är så söta!
    Gillar dom burkarna mycket, kanske kan få fråga var dom kommer ifrån? Skitsnygga! Jag tycker oxå om att strosa runt i skogen, det är så skönt!

    Kramis Anki

    SvaraRadera
  9. Så fina hjärtan och dotterns keramik är bedårande!
    Att gjuta är urlätt, som att röra ihop en sockerkaka! Prova, du blir förvånad hur enkelt det är. Men det är lite kladdigt...
    Kram
    Åsa

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!