söndag 1 november 2009

Award och mysdag!

Jag har fått en jättefin award av goa bloggvännen Karin med bloggen Livsluft.Tack söta du.....det värmer mer än vad du kan tro.:)
Igår bakade vi chokladmuffins med dajm i,mumsfilibabba. ;)

Slutresultatet........blev klart godkänt av barnen. ;)


.....Hoppsan bilden blev visst lite konstig. ;)Men ni ser nog vad det är ändå.Igår hade jag och barnen en "innedag",vilket resulterade i att vi gjorde lite hjärtan och stjärnor i fimolera(har blivit inspirerad av några bloggare) ;) Några fick följa med till graven(på ljusen) när vi var och tände ljus igår hos nära och kära som inte finns hos oss längre.Blev så fint.



.......Häpp!...... Här hamnade en del av mina hemmagjorda hjärtan och stjärnor.Det blev en krans att hänga på dörren.Gjorde en till kära mor och far också som är så snälla och hjälper oss när jag ligger borta i veckorna,i form av lite hämtning och barnvakt.




Här sitter kransen på våran dörr.Lite julkänsla tyckte jag att man fick,men man får "för jula" lite va? ;)





Avslutar en härlig helg med denna härliga bild på en lycklig son. ;)Han skulle hjälpa oss att kratta lite löv idag och vi lovade att han skulle få ett litet bidrag.Här är han precis färdig. Gissa om han var lycklig.Syns det kanske? ;) Ha en härlig kväll alla som tittar in. Kram på er.






10 kommentarer:

  1. Halloj gulliga du!!!Grattis till din award den är du värd och mycket mycket mera.vad gulligt pyssel och fin krans du och barnen har pysslat med.Åhhh vad smarrigt med dajmmuffins.Vad gott.vad lycklig lövkrattaren var...Ha en mysig kväll kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  2. Vilken jättefin krans du gjort, och visst får man "förjula" lite. Det gäller ju att ta vara på allt skönt. Era muffins verkar också så goda, dajm är mumsigt.

    Tänk att bli så glad över att kratta löv, det gav mig inspiration..får komma mig ut i morgon om vädret tillåter.

    Kram Marie

    SvaraRadera
  3. Hej Vännen!
    Grattis till din award, den är du väl värd goa du!

    Vilken härlig bild på din son!!

    Mmmmums! Muffinsen ser jättesmarriga ut!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  4. Hej goa du! Grattis till din fina award dn är du och din fina blogg verkligen värd! Vilken fin krans du har gjort helt i min smak! Ha en bra vecka! Kramar från Maria

    SvaraRadera
  5. Mmmmmm vilka goa muffins. Gillar både chokladmuffins o dajm så det låter som något för mig.
    Fast nu skall jag börja ett nytt sundare liv......vi får väl se hur det går.
    Kul att Du fått en award. Det är Du verkligen värd.
    Ha det Gott.
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera
  6. Grattis till din Award gumman, den kom allt till rätt ställe *ler*
    Fina hjärtan och vilken fin krans...är det enris? Jag har letat enris i flera dagar, verkar omöjligt om man inte ska "sno" lite hos nån, hihi...tänkte nämligen försöka på att göra en krans! Jaja det fick bli lingonris...igen!!
    Härligt med muffins, men jag är såå dålig på det...av nån anledning blir dom bara platta??

    Ha en härlig vecka du med!
    Kram kram!

    SvaraRadera
  7. Hej Ulrika,
    Tack söta du för fint beröm. Vilka fina hjärtan och stjärnor ni bakat. Jag och sonen har också gjort hjärtan. Han har även gjort spöken och stjärnor i självlysande fimolera.
    Ha en jättemysig dag och GRATTIS till din award. Den är du verkligen värd.
    KRAMIS

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Men så söta saker du gjort i lera.... Jag älskar hjärtan.
    Muffinsen såg ju jättegoda ut!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  9. Grattis till awarden....Vad mycket gott och fint du gjort vännen! Kramis Therese

    SvaraRadera
  10. Hej kära vän!
    Tack för dina jättefina ord i mitt trissinlägg.Va gullig du är! Alltid så uppmuntrande!:-))
    Va mysigt ni haft i helgen då med bakning, lerhjärtan och lite lövräfsning också ;-)Roligt att göra sånt tillsammans i familjen:-)
    Dina fimoleraskapelser blev ju jättefina!!Har inte hört talas om sån lera förut.Kransen på dörren är ju hur fin som helst och de passar jättebra där.Nu är det en mörk tid så jag tycker att det är mysigt med allt pynt som sitter lite här och där på dörrar och i fönster för att piffa upp med.Om det sen ser lite juligt ut so what? Både granar, hjärtan och stjärnor finns ju året runt om man ser på det sååå, fniss!Det var ett riktigt mysigt inlägg du gjorde här..man får såna goa känslor när man besökt dig här, och jag blir själv pysselsugen. God fortsättning på veckan,Ulrika!
    Kramar/Karin

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!