torsdag 28 januari 2010

Min Stockholms vistelse i ord och bild!

Hallojs!
I´m back!! ;) Tänkte bara visa er alla vad jag har sysslat med när jag var i Stockholm.Vi har jobbat tillsammans med Johan. Pettersson ( en superduktig florist) och två tjejer till i fyra intensiva men otroligt roliga dagar.Det hela skulle avslutas med ett "blomstergalleri" på Lördag kväll på Infra city hotell för speciellt inbjudna Interflora människor.Här har vi lagt iordning 340 buketter som varje person som kom till galleriet skulle få och sen göra ett arrangemang i krukor som vi hade ställt i en spiraltrappa på hotellet.Det blev sååå vackert.
....så här blev resultatet,maffigt värre.

Några av oss fick vara med och göra denna stora "tavla",som är gjord av kornellkvistar och som vi sen har stuckit in en massa blommor i.


En jättevacker "tavla" som är gjord av amarylis,rosor och nejlikor,såååå vackert.



....här en jättemysig berså som vi har satt in lite mysiga trädgårdmöbler som folk fick gå in och titta och även sitta ner en stund och njuta av alla vackra blommor.




Här har vi byggt upp stora träd med bara blommor.





En liten närbild av de fina träden,bestående av gula liljor,palmblad och eucalyptus.






.....och här ...för er som orkar se mer bilder ;) har vi byggt upp en rund cirkel bestående av hemtrevnad.I hemtrevnaden satte vi i lite olika sorters orkideer,blev sååå vacker,svårt att se på bilden (som är tagen uppifrån)







Det här var dom underbara människorna som vi jobbade tillsammans med i fyra dagar.Tre härliga egen företagare från Stockholm som tillhörde Interflora.Hoppas att ni som tittar in här har haft en bra dag. Kram på er alla goa. :) Ulrika








13 kommentarer:

  1. Hallojs..oj vad mycket fint ni fått göra o kul att vara med om!!! Härlig helg!!!

    Kramis ♥

    SvaraRadera
  2. Oj, så mycket blommor alltså. Väldigt fint.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Jösses så mycket blommor, vilket härligt yrke florist måste vara. Du skrev om Nejlikor på en bild, dom har jag inte gillat så mycket. Men nu verkar det komma superfina som ser ut som rosor. Och i fina färger. Det är en blomma jag ska börja köpa. Det var kul och se dina bilder.
    Må så gott
    Goa kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Vad roligt ni måste haft det och så mycket vackert du visar! Det måste varit helt fantastiskt att få vistas bland alla dessa blommor! Må gott! Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Hej söta du!
    Tack för dina omtänksamma kommentarer hos mig, de värmde:)

    Vad kul ni ser ut att ha haft det och vilka fantastiska blomsterarrangemang!! Kan tänka mig att det måste ha doftat ljuvligt där oxå:)

    Ha en riktigt trevlig kväll!

    Stoor kram! Jenny

    SvaraRadera
  6. Herrejösses!!
    Jag brukar inte bli mållös,as you know;),men det här alltså...
    Vad blir nästa steg? Vickans bröllop och Nobelfesten.Go girl!

    Stor kram/S

    SvaraRadera
  7. Oj så mycket fint!! Vilka härliga kreativa dagar du måste ha haft... många intryck kan jag tro =0) Kram på dig!! Linda

    SvaraRadera
  8. Åh vad mycket fint du visar och attans att vi inte hann ses på Formex. I augusti kanske....
    Ha en jättemysig helg
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  9. Men snälla nån så mycket blommor!!!! Å jag njuter av dina bilder!!!!
    Ha en mysig helg!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  10. Haha, jag är ingen hundvän heller...just nu känns det så iaf! Det är liite motigt, men jag älskar ju mina "knoddar" mer än allt så det löser sig!
    Guuud vilka bilder, måste ha varit skitroligt att vara med där! Tittade i sidomenyn på buketterna du gjort, du är ju otroligt duktig!

    Önskar dig en mysig helg vännen!
    Goa kramen!

    SvaraRadera
  11. Hej vännen! Vilken upplevelse det måste ha varit...ser jätteläckert ut! Jag kännerigen killen i mitten på sista bilden, han brukar vara med på tv 4 när det handlar blommor o trädgård! Ha en riktigt trevlig helg med familjen! Kram Therese

    SvaraRadera
  12. Tack så mycket för dina fina komplimanger:-)
    Tyckte om ert grupparbete vintage jul, jättesöta buketter (jag gillar alternativ jul)
    Längtar nästan tillbaks till skolan när jag ser era arbeten för Interflora.
    Fortsätt kämpa på, det är värt allt besvär som jag förstår att du har med pendlandet och familjen. Man blir en bra mamma om man är lycklig med sitt jobb.
    Kram Jea

    SvaraRadera
  13. Så fantastiskt Ulrika!
    Vilken underbar upplevelse att få vara med och skapa detta vackra ljuvliga.Inga små grejer heller.Kul att du delade med dig av foton från det.Det är ju så inspirerande att se sådant också.Vilken underbar berså ni gjorde!Och blommorna i spiraltrappan-FANTASTISKT säger jag bara!
    /Kram Karin

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!