måndag 14 juni 2010

Säpo kontrollen gick bra! ;)

.......Jaha....då var man incheckad på slottet da.;)....... Vad är väll en dag på slottet......tråkig...och..alldeles..... alldeles UNDERBAR.;) Vilken dag tjejer.....men jag är tyst som en mus,inte ett ljud.....;) Idag när vi kom hem så har vi suttit helt slutkörda i soffan och kollat på....ja vet ni vad..jo just det vårat blivande brudpar.Helt sjukt roligt känns det att det är VI....ja just det VI som får vara med och göra deras blommor.Jag är såååå lycklig.;) Nog tjatat om det,tack så hemskt mycket för era gulliga kommentarer till mig fast jag inte är någon duktig bloggare just nu,LOVE YOU ALL ;) Bamsekramar från en lycklig "Stockholmare"

12 kommentarer:

 1. Godmorgon vännen.
  Den här veckan kommer du aldrig och glömma, en riktig rivstart som florist. Får ju kolla på tv och se om det syns lite blomarrangemang.
  Lycka till med allt nu
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Så roligt!! Vilken grej!! Säkert mycket för er nu, men försök o njut emellan varven. En rolig o spännande tid du har nu! Ha det gott. Kram Lenita

  SvaraRadera
 3. Ååååå vad roligt.Vilken grej.Säkert mycket att göra men försök att njuta med.Vilket minne.Ha det bäst gulliga du.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Det är så häftigt. Jag är så glad för din skull
  kraaaam

  SvaraRadera
 5. Hej Vännen!
  Åh vad spännande att du är på plats! Tänkte på dig imorse o undrade hur du har det nu!
  Det där id-kortet får du väl behålla sen som minne??:)
  Ha det nu så görskoj,hälsa brudparet;)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. Åhh, Vad roligt o spännande vännen! Vilken upplevelse, så kul! Förstår att det är "munkavel" som gäller....Hälsa Daniel o Vickan....Fniss! SommarKramar till dig! Therese

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Men ååå, kan du inte smuggla med mig nu när du är kompis med Säpokillarna? Så man får kika lite... :-)
  Njut av dessa härliga dagar, förstår verkligen att det är intensivt men hjälp vad kul!
  Stor kram
  Susanne

  SvaraRadera
 8. Kikar in o önskar dig en Trevlig Helg! SommarKramar Therese

  SvaraRadera
 9. Nu är det över då - bröllopet! Hoppas det gick riktigt bra för er med arrangemangen. Jag tänkte på dig då och då när det filmades från middagen :)

  Ha en skön söndag och pusta ut nu!
  kram!

  SvaraRadera
 10. Tänk vilken upplevelse!!!!!!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 11. Hade jag vetat detta igår när jag satt och såg på bröllopet hade jag naturligtvis kollat mer på blomarrangemangen. Men gud så roligt för dig och så spännande .

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 12. Hej! Typiskt! Har varit på fotbollscup hela helgen (vilket oxå var kul..:) Men jag har ju missat hela bröllopet och era blomarrangemang! Du kanske visar lite nu efteråt på bloggen?? Hoppas det för jag är så nyfiken!

  Ha det bra!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!