måndag 9 augusti 2010

Gå bort tips!

Titta vad jag hade med mig på "vita" festen i Lördags.Tänkte att nu tar jag två flugor i en smäll.....gott vin och fina blommor i ett.;)Lite roligt att ta till när man ska gå bort ibland,är ju hur lätt som helst.Börjar hämta mig efter en hård Lördag.....nu ny arbetsvecka.
En liten närbild på dekorationen.Jag hade rosor,lavendel,ruskus,daggkåpa,dill och persilja i vindekorationen.Det luktade såååå gott av dillen och lavendeln.Har två jobbveckor kvar nu,sen ska jag faktiskt ta en semester vecka och bara försöka röja lite här hemma OCH jag lovar ta det lite lugnt.;) Ska bli såååå skönt,känner mig sliten. Ha en toppen vecka alla som kikar in. Kram på er godingar. Ulrika

7 kommentarer:

  1. Vilken bra ide ...... men det ska väl till en kunglig proffsflorist för att få det så fint :-)
    ha en fin start på veckan vännen .
    Kramiz Bittan

    SvaraRadera
  2. Vilken fin presentidé, och du är så duktig på och få till buketten snyggt. Gissar att den värdinnan blev jätteglad. Jag har semester den här veckan också, sen är det slut på dom fina lata dagarna.
    Må gott vännen
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Jättefint!! Fiffigt också :)
    Vi var också på en kul fest i lördags, ojojoj så vi fick skratta då det var 80-talstema och vi var klädda därefter, hade frågesport mm.

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  4. Hej Sötis!
    Åh vad fina, vilken bra idè:)

    Ha en härlig vecka du oxå!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  5. Hej allra goaste Ulrika!
    VAD SNYGGT! Gillar särskilt att du blandade i lite dill och daggkåpa, det blev en sån himla fin kombo!
    Kram på dig
    Susanne

    SvaraRadera
  6. vad roligt med en vit fest, det skulle passa mig perfekt hihi. vilken bra och fin ide' med de goda flaskorna som var så fint dekorerade. Kram på dig Ulrika/Ingela.

    SvaraRadera
  7. jajamensan, idén är tagen!! snyggt & personligt!

    agneta

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!