måndag 2 augusti 2010

Tillökning i familjen!

.......Nej jag har inte skaffat barn....jag har skaffat katt.;)Lilla Mimmi 16 veckor,helt underbar liten skapelse.Julia äldsta dottern har reagerat lite på henne(kliande ögon) men annars ingenting....hoppas......hoppas att det går bra och hon kan stanna hos oss....hon är ju så go.
Vill så gärna vara med på bild så..........;)
Lite suddigt dock....men hon är ju aldrig still,inte lätt att ta kort då .;)Men såååå söt och go.Välkommen i familjen mimmi;) Ha nu en riktigt skön vecka ni som kikar in.Nu ska jag knoppa in(sova alltså;) ) Kram på er godingar Ulrika

12 kommentarer:

  1. Så söt och vad kul med enliten katt. Jag blir så sugen...
    Älskar gamla burkar.
    annika

    SvaraRadera
  2. Å så söt! Det är mysigt med katt. Skulle gärna ha en men maken är allergisk =0( Är sååå tacksam att vi kan ha hund utan att han blir sjuk.
    Kram på dig!
    Linda

    SvaraRadera
  3. Hej Vännen!
    Men åh vad kul att ni blivit med katt! Vad söt hon är lilla Mimmi!

    Vi funderar på att skaffa en katt till, en tjej den här gången, undrar vad Gösta säger om det, hmm;)

    Ha en trevlig vecka!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  4. Men!!! vilken söting!! Det är härligt med katter. Vi har två stycken, de ä tre år nu. Med väldigt speciella personligheter. Lycka till med den nya familjemedlemmen! Ha det gott. Kram Lenita

    SvaraRadera
  5. Vad skoj att ni har skafat en söt liten kisse.Tösen har astma så vi kan inte ha någon.Tur vi kan ha hund.Åååå min älskade lilla Simba.ha en skön dag rara du....kram Rita ♥

    SvaraRadera
  6. Så jättesöt hon är, är så charmigt med rödspräckliga katter. Ni kommer och få världens bästa kompis i Mimmi, hoppas nu det går bra för dottern.
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  7. Gud så söt hon är. Jag skulle vilja ha en liten katt men bara ibland :O) så det blir inget. Har en Ragnar uppe hos svärmor och svärfar.
    Ha det gott
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  8. Grattis till den lilla sötisen! Mm jag är ju som bekant "kattoman"...jag har ju tre vettvillingar själv, hihi...å det är såå mysigt! Jag skulle inte vilja vara utan, eller ja, när det klättras i gardinerna och rivs i soffan är det ju så det kvittar...meeeen, lite svinn får man räkna med, haha!
    Såå söt är hon lilla Mimmi och lyckliga dig som har en "liten"

    Sköt om dig!
    Kraaam!

    SvaraRadera
  9. Grattis till det nya tillskottet!
    Har några tips som kanske kan hjälpa din dotter. Har själv varit allergisk mot katt men det fungerade ändå bra genom att jag tvättade katten då och då eftersom det tydligen är något i kattens saliv som kan ge allergisk reaktion. Se till att hon undviker att ha katten nära sitt ansikte, tvätta händerna efter att ha klappat katten och undvik att låta den få vara i hennes rum. Lycka till!

    Mvh Annelie. bloggläsare från Värmland

    SvaraRadera
  10. Hej! Åh vilken söting förstår att ni har mycket glädje i ert hus, det har vi med våra katter i alla fall! Må så gott kram Maria

    SvaraRadera
  11. men så goo lilla mimmi är, har själv haft katter i hela mitt liv. Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  12. Sicken liten goding!
    Hoppas det går bra med de kliande ögonen.

    Kra Maidi

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!