fredag 10 september 2010

Styling hemma på 3:an!

En före bild på hallen:Har gjort om lite här hemma,kul;)Vi har tagit både hallen och lilla toa samtidigt.Jag blev jättenöjd med båda.Visar er lite bilder på detta här nedan.
Lite detaljbilder innan det färdiga resultatet.
Ikeas "kristallampa",blev jättefin där i hallen,såååå fin när den lyser.
....och så här blev det färdiga resultatet.Blev skitnöjd.Ja......jag vet jag har gått ifrån det vita lantliga,men jag kunde inte bara låta bli denna underbara tapet,me like.
Styling i badrummet.Hade inga förebilder,men här var den en brun matta på golvet och gult på väggarna.Nu är det svart/grått och vitt som gäller.Vi har ett väldigt litet badrum så det får inte plats ett riktigt stort badkar......men då kom jag på att ett sittbadkar fick det bli istället.Barnen bara ÄLSKAR att få bada här med tända ljus och radion på med lite lugn musik.(denna lilla vita som jag visat tidigare)
Lite bubblor måste man ju ha i badet också....om man inte gör dom själv vill säga.;)....Bubblor...bubblor.....(som den gula fisken i akvariet säger i Hitta Nemo).;)
Vad gillar ni utsikten?......;)Härligt va?;) Lite åttio över bilden kanske ,men tänk er ett glas rött lite tända ljus och DEN utsikten istället för en vanlig vit tråkig dörr när du ligger i bubbelbadet;).Dörren är ju allt ifrån tråkig iallafall.;)Tänk er forspaddling nerför det fallet.;)Visst fantasin skenar iväg,ni ser jag kommer få en otrolig fantasi med denna bilden på toa dörren.;)Ha en riktigt skön helg ni som är lediga,själv ska jag jobba HELA helgen.Kram på er godingar Ulrika

13 kommentarer:

  1. Hej Ulrika.
    Det blev så snyggt! Tapeten är jättehäftig, blev så fint också när ni höll er till grå-vit skalan i bägge rummen. Bilden på dörren är liite som vår bäck, fast här var det nog lite brantare. Plaska lite i badkaret och drömma sig bort, perfekt efter en jobbhelg.
    Ha en bra helg
    Goa kramen till dig vännen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. halloj !
    så fint det blev, ibland är det skönt att få till en helt annan stil o det ena behöver ju inte utesluta det andra. Ha en riktigt mysig helg och se till att hinna med ett mysbad med ett glas rött och en njutning av utsikten trots jobb.
    ha de bäst.

    Kraaaaaaam Bittan

    SvaraRadera
  3. Jättefint med den lite "tuffa" tapeten. Kul och förändra lite.
    Ha en fin helg!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  4. Önskar dig en skön helg och många mysiga bad =0)
    Det blev jättebra m nya tapeten!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  5. Vilken skliinad vännen!
    Det blev ju jättefint, förstår att du är nöjd....

    Hoppas att du får en bra helg fast du ska jobba!
    Kram T

    SvaraRadera
  6. Hej Vännen!
    Görsnyggt!! Gillar både hallen o badrummet! Den fina bilden på badrumsdörren är pricken över i:)

    Trevlig helg!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  7. Åh vad fint det blev... och ordning och reda i hallen.
    kramis

    SvaraRadera
  8. Så fint det blev i hallen! Riktigt snygg tapet! Rolig grej det där med utsikten i badrummet, kan vara mer inspirerande att titta på den än en vanlig dörr. Ha det nu så gott. Kram Lenita

    SvaraRadera
  9. Bara såå jättefint du fått till det. Ljuvligt.

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  10. Hej vännen! Vad roligt att få se bilder från ditt hem det är verkligen jättefint och snyggt, helst tapeten!! Må så gott kram maria

    SvaraRadera
  11. Vilken läcker tapet, och vilken härlig utsikt i badrummet! Ha en fin vecka!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Hej! Roligt att få göra om lite hemma!Fint! Du skulle svimma om du såg vår hall, katastrof!
    Dörrbilden på toa andas sent 70 tal tycker jag, det är väl på ingång igen? Du är först med det senaste! ;) Ha det bra!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!