tisdag 16 november 2010

Gotland!

Ja då har man varit på Gotland da.;)Trodde inte att jag skulle komma iväg,men det gick ju bra.;) Vi har haft en helt underbar shopping,utekväll,mys,promenad helg.;)Hit kommer det inte dröja länge innan jag återvänder.Då med familjen,och för att se lite mer av Gotland,underbart.
Hann även med en "girls night out"för att kolla in nattlivet på "öjn"(som dom säger på gotland;) ) Mycket trevligt kan jag säga.;)Innan utgången åt vi en underbar middag som goa Frida hade ordnat till oss,sååå gott och förstås lite gott i glasen.;)

Härlig promenad vid havet innan vi skulle ta båten hem igen.Såååå underbart.


"Rosornas stad"......I be back...;)....det kan du va säker på.;)Hoppas att ni har haft en skön helg alla goa,min har iallfall varit toppen,tack goa tjejer.;)Ha en skön vecka godingar.Kramar Ulrika



8 kommentarer:

  1. Hej !
    Ja visst är det fint.Då kan du bara tänka dej på sommaren med alla rosor :-) Vi var där för 1:a gången i aug i år efter att varje år sagt att nästa år måste vi åka till Gotland. Äntligen !!!! Såg du St Lars ruinen förresten ?
    Det har jag välskrivit förut men det är i den som prinsen ska gifta sig i maj 2012 :-)
    ha en fortsatt bra dag vännen .
    Kram Bittan

    SvaraRadera
  2. Hej Vännen!
    Åh det låter som ni haft det jättemysigt på Gotland!!

    kraam Jenny

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt att ni kom iväg! Låter som att du hade det bra och gott ;0)
    Tack för fina ord inne hos mig, kul att du gillade Hello Kitty, visst är hon söt! Det är min "betongkollega" som är så flitig med virknålen. Kolla in hennes blogg "Fröken Musse" i min länklista så kan du se mer saker hon har virkat. Mini converce tex, hur söta som helst =0)
    Lycka till inne hos mig!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Ni ser ut att ha haft det underbart där på gottland.
    kram o ha en fin kväll.
    ninni

    SvaraRadera
  5. Lyckost, så härligt det ser ut. Det är allt något speciellt med Gotland, riktigt mysig atmosfär. Såna här resor lever man på länge, fina minnen.
    Ha det gott
    Varm kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  6. Ojoj, vad avundsjuk man blir. Såna turer är värda att minnas och vad tufft det gula huset var.

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  7. Hej vännen!
    Åå, jag vill OCKSÅ åka till Gotland! Skulle vara så mysigt att se hur det är nu på senhösten, vi har varit där på somrarna i flera år och stortrivs... vilken härlig helg du har haft!

    Kika gärna in till mig och ta en lott om du vill :-)
    Kram på dig!
    Susanne

    SvaraRadera
  8. Hej vännen vad härligt med en tur till Gotland!Det är ju så vackert där! Må så gott kram från Maria

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!