måndag 7 oktober 2013

Grattis P och J !!!!

Nu är dom äkta makar.....goa och fina paret Per-Anders och Jessica.Tack för att jag fick vara iblandad i ert bröllop.All lycka till er!!!!!!
Här sitter hon....en nöjd och glad bloggerska.;))) Vi fick fantastisk god mat och våra bordsgrannar var det inga fel på heller....en kul kväll med både tårar och skratt om vartannat.Blir så "blödig" när jag är på bröllop,förstår inte riktigt vad som händer med mig....men "gött" ä rä.:)) (på äkta Värmländska)
Man blir så stolt när man får den äran att göra brudbuketten till den blivande bruden,och särskilt när man får se den "live" på självaste bröllopet,en härlig känsla.Ha nu en skön vecka kära vänner,min vecka börjar med ledig Måndag.....trycker på "gilla" knappen (om det finns någon) ;))) Kraaaaaaaaaaaaam Ulrika

6 kommentarer:

 1. Å vilket vackert brudpar ! Supersnygga buketter du har gjort .kanonfina .Jag blir också så himla blödig av att gå på bröllop.Ha en skön start på nya veckan och en härlig måndag fina du .Kram Rita

  SvaraRadera
 2. Så ovanligt och fint med blått, det gjorde
  du toppenbra. Och bröllop är speciella, man
  blir berörd.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Det var en annorlunda färg på buketten . Så coola ,vad duktig du är .
  Ja du det där med blödighet det blir bara värre och värre :-)))
  Ha en mysig v kram Bittan

  SvaraRadera
 4. Ha en bra tisdag!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Javisst skulle man vilja ha en gilla-knapp ibland även här i bloggvärlden.. Det är inte alltid man kommer på nånting att skriva..
  Fantastisk bukett du har fått till nu igen..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 6. Fint brudpar och en riktigt fin bild på dig! =)
  Härliga bå buketter också...
  Kramis Sofia

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!