söndag 12 oktober 2014

Mysig blomsterarrangemang kväll!

I Onsdags hade jag en kväll med blomsterarrangemang i en lokal där jag bor.Vi gjorde arrangemang i pumpor,sen hade jag med mig lite grejer att visa upp i "hösttema". Vi hade det jättemysigt i ett par timmar.
Jag hade  bla gjort en krans som var gjord av lönnlövsrosor och tujja.
Deltagarna som var där,vi blev 15 st,fick prova på att göra lönnlövsrosor.Gissa om dom tyckte att det var roligt.Dom glömde nästan bort att jag hade köpt riktiga rosor att stoppa i arrangemanget.Kul!
Så här såg det ut när jag demonstrerade olika höstarrangemang och dekorationer.Vi använde blommor som.... orange ros,krysantemum,hypericum,ruskus,kärleksört(plockat hemifrån) och även en "palmliknande växt,den blev jättefin tillsammans med de andra blommorna.
Me in action....;)
Tips på pumpaarrangemang!   1.)Köp en pumpa(Finns i de flesta blomsteraffärer just nu) 2.) Skär bort ett litet lock på pumpan med en kniv. 3.) Gröp ur innehållet med en sked.(spara pumpakärnorna och rosta dom i ugnen) 4.) Blötlägg en liten bit oasis,stoppa ner den i pumpan.5.) Nu är det bara att sticka i de blommor du vill ha...LYCKA TILL!!!! Kram Ulrika

5 kommentarer:

 1. Iår ska jag ha pumpor, tycker det är
  så fint både ute och inne. Bra tips
  på hur man kan göra.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Så mysigt med lönnrosorna. Kul med lite nya idéer. En lyckad kväll förstår jag. Både du och deltagarna måste änna er supernöjda nöjda.

  SvaraRadera
 3. så fint så fint
  Ha en fin söndagskväll
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset på pumpa arrangemanget :) det var riktigt läckert..kram Jessica

  SvaraRadera
 5. Kul med höstpyssel och fint pumpaarrangemang. Höll också i en pysselkväll med lönnlövsrosor förra veckan. Roligt.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!