lördag 25 april 2015

Ett sportigt inlägg!!

......Ja det kan man ju göra ibland (angående texten på soffan)...men inte allt för ofta.Det får inte bli en vana.:) Nej skämt osido.Jag har köpt lite nytt att ha på mig när jag är ute och springer.För springer är vad jag gör just nu.Jag är faktiskt impad av mig själv att jag har fått upp kondisen såpas fort som jag har fått.Vet ni?...Häromdagen sprang jag 6 km.....UTAN ATT STANNA...det ska jag bara säga er att det har inte hänt förrut.....är så glad. Vilken kick det ger,11 kg mindre på vågen och ett sportigare hälsosammare liv...skönt om ni frågar mig.
Jag har köpt nya springskor,Adidas boost.Dom funkar jättebra på mina fötter...jag springer ju så långt i dom just nu....måste ju bero på bra skor.;) (detta inlägg är inte sponsrat...även om man skulle kunna tro det ;) )
Jag var bara tvungen att "sötbomba" er lite......åhhhhh,va go. Kram på er och ha en fin helg!

6 kommentarer:

 1. Så otroligt söt
  Ha en fin lördag
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Vilken lite goding sååååå söt :-) Duktig du är med motionerandet .
  Här blir det till att springa mellan grillen och glasverandan , inget grillväder alls men har man bestämt dig för grillat så har man :-)
  Ha en go kväll . Kram B

  SvaraRadera
 3. Hej Ulrika! ja det finns ju bara fördelar med att sporta :)) bara man kommer igång så..det är ju just det!!! sötbomba du bara :)) vad fort denna helgen gick...önskar dig en fin kommande vecka< kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Du är superduktig, skönt när man
  hittar bra träningsform. Och det var en
  riktig sötis. Ha en fin valborg och tack
  för hälsningen
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 5. Hej vännen,
  Vad duktig du är. Visst är det skönt att känna att man orkar mer och mer.
  Ha en mysig långhelg.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. Några springskor har jag inte men ett par bra skor att använda på gåbandet har jag :)
  Sötbomben slog ner mig :)

  Kram Maidi

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!