tisdag 7 juli 2015

Helgtripp till Malmö!!!

I helgen som var tog vi en liten tripp till Malmö.Vi åkte på Fredag och åkte hem på SöndagFörsta stoppet på vår lilla helgtripp var Varberg....och Varbergs fästning och kallbadhus.
Andra stoppet på vägen blev...Tylösand.Vad vackert...där bytte vi snabbt om till bikini och tog ett lika snabbt dopp i havet....för fyyyyy va kallt det var.Sonen tyckte att det fanns mycket "snyggt " att titta på där....vet inte riktigt vad han syftade på.;)
Väl framme i Malmö bodde vi.... på Scandic Kramer.....ett fantastisk vackert hotell och jättebra läge mitt i Malmö.
Turning torso....vilken byggnad...WOW säger jag bara.Blev alldeles yr i skallen när jag stod och tog kortet...vad HÖGT.....farcinerande bygge.
Här är vi på ett utav Malmös torg....såååå vackra byggnader....och ett väldigt populärt "häng" på kvällarna.
Vi hann även med ett litet dopp även här i  Malmö vid "Ribban" som stranden hette...det var nästan tvunget i denna värmen som vi hade när vi var där.
När vi ändå var så långt ner i Sverige så tog vi turen med bilen till Smygehuk,Sveriges sydligaste plats.Bjuder på en liten "selfie" i värmen....-30 grader...tror jag att termometern stod på för det mesta dessa tre dagar i Malmö.
Här hittade vi många fina stenar att ta med hem till "stensamlingen". :) Jag tackar Malmö för denna gången och kommer med säkerhet återvända dit igen.Vi blev faktiskt lite förälskade i denna vackra stad.På återseende!!!
                                                                              
.....Borta bra men hemma bäst.....:) jag är nog en riktig "hemmamänniska" ja.Trivs gott här ute på altanen ljumma sommarkvällar med god mat och dryck...och kanske ett litet kvällsdopp i poolen....LIVSKVALITET!!! Ha en fin Tisdag kära vänner! KRAM Ulrika

4 kommentarer:

 1. Amei conhecer o seu blog, já fiquei por aqui!!!Achei maravilhoso!!!
  Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  SvaraRadera
 2. Malmö är fint, har en väninna som
  bodde där ett tag. Det var en fin resa
  ni gjorde.
  Kram i regnet/AM

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig tripp! vi var just på smygehuk o ystad för två år sedan tror jag det var...när man kör neråt där finns en super mysig o billig inredningsbutik Agdas countryshop,den missade du väl inte :)? trevlig helg Ulrika kram Jessica

  SvaraRadera
 4. A gratidão é a memória do coração!
  Obrigada querida, pela sua amizade carinhosa, fico feliz
  em saber que em algum lugar desse mundo você existe, e
  agradeço a Deus pela sua atenção sempre presente e amável!
  Um grande abraço, Marie.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!