tisdag 9 juni 2015

-Vad är väll en bal på slottet!!!

Igår var det dags för att gå på bal för min stora tjej.Bal på Måndag och student på Torsdag.Veckan är fullspäckad med härligheter.
Sen var det ju dags för mammor,pappor och kompisar att få fotografera det fina paret.
-Pusskort...pusskort....skrek hennes kompis.....sagt och gjort...ett pusskort fick vi.Raringar. <3 br="">
När jag skulle hämta upp Julia på stan ...åkte jag förbi henne först...kände inte igen henne.Hon var sååååå fin....så då kom det allt några tårar trillandes ner för kinden på mamma.
Syskonkärlek när den är som bäst.Massor av kärlek denna dagen.
Här är dom på väg till balen.......-Vad är väll en bal på slottet......alldeles underbar....
Här är "lillskruttan" med sin mobil.Hon fotade nog typ ALLA bilarna som stannade vid ingången till balen.Hon bara ÄLSKAR fina bilar min lilla goding.Hon frågade mig om hon kunde få sätta på sig skolavslutningskläderna.....och ja varför inte...det var ju klart att hon också skulle få känna sig lite extra fin denna speciella dagen. Med en liten tår i ögonvrån...vinkade jag hej då till stora tjejen vid röda mattan.....och sa att hon skulle ha en härlig och underbar kväll med sina fina vänner.Stolt och rörd åkte jag hem med en härliga känsla i kroppen.....vilka fina barn man har. KRAMAR!! Ulrika


2 kommentarer:

 1. Grattis till studenten, så fin
  hon var. Och ha en bra midsommardag,
  tänk idag kom det fina vädret :)
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika! så fin hon är din dotter.och framförallt är ni så lika!!!tjusig håruppsättning..ja här är det semester men vart är sommaren?! är den hos dig?...just nu tänder jag ljus och har gasolvärmen på altanen brrr.Må så gott Ulrika <3kram kram Jessica

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!