onsdag 9 september 2015

"Vinstdrivande företag!

Hur ska man få  ett vinstdrivande företag? Det är frågan som jag har ställt  mig själv ibland. Jag har ju en liten webbutik: www.blomsterskatt.tictail.com och en sida med "blomstertjänster" : www.blomsterskatt.se på nätet. "Blomstersidan" startade jag en tid efter att jag hade gått utbildning som florist,när jag märkte att det inte var helt enkelt att få jobb inom denna bransch.Det var då jag kom på iden om att starta en hemsida, så att jag kunde få en möjlighet att göra det jag älskar att göra, nämligen att hålla på med blommor. Men det är svårt att nå ut till "rätt" kundkrets. Man skulle vilja ha en bra marknadsförings strategi. Jag använder bla Facebook som en sorts marknadsföringskanal. Det är ju bra att ha en bra hemsida för att synas i sociala medier, och här finns det en hemsida som man kan gå in på om man behöver hjälp med just detta, adressen dit är: www.webpower.se
Jag hoppas att jag kommer att komma igång lite bättre med mina sidor när jag vet att det finns bra hjälp att tillgå. Mina mål är att sälja bättre och att nå ut till fler "kunder". Jag tar en dag i taget och hoppas på bättre "driv" i företaget."
Kram på er därute och håll hårt i era drömmar!!!....Dom kan ju bli verklighet. ;) Ulrika
                                         

4 kommentarer:

 1. Önskar dej ett STORT Lycka till .Hoppas att du får rätsida på vad som behövs så du når ut men det du vill.Önskar dej en fin eftermiddag &kväll.Kram Rita

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika!
  Hoppas det tar sig för dig och ditt företag, du är ju så duktig på det här med blommor:) Min sambo har precis startat en egen liten firma han också, spännande!

  Ha det gott,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får fart på affärerna snart! Det skall nog gå skall du se.
  Ha en fin helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Du har ju startat bra, gäller bara som du
  skriver och nå ut till rätt kunder. Jag kan
  inget om sånt, hoppas du får bra idéer.
  Lycka till och kramar/AM

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!