fredag 18 september 2015

Skrot möter natur!

Titta vad jag hittade i skogen när vi skulle plocka blåbär.Mitt ute i skogen längs en lite smal skogsväg.Man undrar ju vad som hänt?Att dömma av nummerplåten så var det ju ett tag sedan.
Plåt möter natur.
Kanske ska ta och koka lite blåbärssylt...allt finns ju här ute.:)
Hur hamnar den här långt ute i skogen kan man undra??Mitt i blåbärsriset!Den har nog legat där ett tag förstår man på utseendet.
Från blåbärsris och gamla bilar till något helt annat....Titta vad vi har fått för något sött här hemma. Fem ulliga,små gulliga kattungar.Gissa om vi gosar och snosar på dessa underbaringar.Ha en fin helg på er! Här ska gosas kattungar!!

7 kommentarer:

 1. Så himla gott med blåbär .Men jisses så söta kattungar .Önskar dej en skön och härlig helg fina du .Kramar Rita

  SvaraRadera
 2. Åhhh, vilka sötnosar! Förstår att ni gosar allt ni kan. :) Ja, tänk så mycket som ligger slängt i vår natur och som egentligen borde vara på tippen istället. Jag hoppas att ni hade god blåbärslycka ute i skogen. Blåbär är ju så gott. :)

  Sköt om dig.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Häftigt när ruff och rost och moder natur möts .) tänk att förr hade man rynkat på näsan :) åtminstone jag hi hi... jisses såna små sötingar <3 gosa mycke nu :))) kram kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Häftigt när ruff och rost och moder natur möts .) tänk att förr hade man rynkat på näsan :) åtminstone jag hi hi... jisses såna små sötingar <3 gosa mycke nu :))) kram kram Jessica

  SvaraRadera
 5. Så söta kattungar! Men så mycket skrot
  i skogen, en hel bil. Fast det blev fina foton.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 6. Förr dumpade man det som inte var brännbart lite hur som helst i skogen. Hittade en hel hög med flaskor nu när vi grävde för växthuset
  Kattungarna alldeles bedårande. Våra kattgrabbar är två år. Tycker det bara är ett litet tag sen de var små bebisar.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Den där bilen ser ut att ha legat där ett bra tag, såna där gamla regskyltar gillar jag:)

  Men ååh vilka gosiga små kattungar!!

  Kram Jenny

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!