torsdag 29 oktober 2015

Rabbat "makeover"!

Förra helgen fixade jag till rabatten på framsidan.Gubben fick snickra till en ram,sen var det bara att skrida till verkat.:) Jag satte två buxbom och sedan bara krukor med blommor i så att jag kan variera med blommor efter säsong.Blomlådorna nedanför fönstren fyllde jag med ljung och murgröna.Tog även lite "fallfrukt"(äpplen) och lade i lådorna.....lite mat för fåglarna kanske.
Stilrent och snyggt....om jag får säga det själv,blev sååååå nöjd.Vi ska måla huset nästa vår/sommar som man slipper se att färgen lossnar från muren,det var inte snyggt.Funderar på vitt hus med grå-svart färg på muren.Eller vad tror ni?
Satte lite gräs i dom svarta krukorna för att få till lite höjd.Ska nog fixa en annan belysning,det här är solcellslampor,dom lyser lite för dåligt tycker jag.
Lite halloween känsla fick jag till också(med pumpan) ;) Ha en fin Torsdag! Kram på er! ULRIKA

2 kommentarer:

 1. Så himla fint och mysigt du har pysslat och fixat på din tomt .Hoppas allting är bra med dej goa vännen .Önskar dej en mysig kväll .Kramar Rita

  SvaraRadera
 2. Superfint!! Rabatter ska vara lättskötta, jag
  funderar på och göra lika som dig. Och så
  fint med fönsterluckorna och blomlådorna.
  Ha en bra helg och kramar/AM

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!