torsdag 10 december 2015

Dä ä mycket nu!!!

Jul..Jul...strålande Jul....Nä inte riktigt.Jag har varit lite frånvarande från bloggen nu ett tag.Det finns ett skäl till detta.Vi bor just nu HELA familjen  5 st hemma hos min pappa.Varför vi gör det är att vi har ett vattenskadat hus(sedan midsommarveckan)..och nu är det full fart....eller nja inte riktigt full fart kanske...halvfart möjligen...till att få till ett "beboligt" hus till jul.Jag har inte så mycket ork till att blogga just nu.Min ork går till att se till så att snickarna kommer när dom ska,att rörnissarna sköter sitt och att det hela "flyter" på...so to speek.
Jag längtar OTROLIGT mycket till att ÄNTLIGEN efter snart ett halvår i misär och elände få flytta in i mitt "nya" hus.Att kanske få tända en brasa och" bara vara"....Åhhhhh,vad jag längtar!!!  På återseende!! Kramelikram ULRIKA

6 kommentarer:

 1. Åh stackare , fy vilken pärs , hoppas det blir klart snart .Hoppas du får en mysig helg i a f. Kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Näää..vad jobbigt! men då ser ni ände på eländet.Lycka till med inflyttningen <3kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Hjälp! Jag förstår att ni längtar som bara den. För hur fantastiskt det än är att ha familj som ställer upp när man behöver det som bäst så ligger det mycket i "borta bra men hemma bäst". Så jag håller alla tummar och tår för att huset blir klart till jul. Den bästa julklappen. Och du, vi finns här. Det vet du. Så blogga när du har tid och lust. När saker och ting faller på plats igen.

  Ta hand om dig, lycka till med inflyttningen och ha en riktigt god jul.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. God jul på dig kära Ulrika! Ha en riktigt fin jul och ta hand om varandra.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. En fin fortsättning på det nya året
  Hanna

  SvaraRadera
 6. When you're tired, you want to relax after a stressful working hours, you need to have time to take care of the kids active.
  Please visit our website and play exciting flash games.
  Thanks you for sharing!
  Friv 4

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!