måndag 11 januari 2016

Jag vill ha en Bastu...NU!!!I bastutankar!
Min man och jag har gått i bastutankar nu ett tag, och just nu med 10 minusgrader och ibland mer därtill skulle det inte alls vara dumt att få värma sig i en skön bastu. Vi håller efter en helrenovering av huset(en vattenskada), på med att rensa ur en större garderob för att som planerna ser ut lite längre fram få till en bastu nere i tvättstugan. Men först ska alla julsaker och lite till bort ifrån det utrymmet. Det blir ingen stor bastu, kanske bara plats för 2 personer  åt gången. Men jag skulle tro att det bara är jag och mannen i huset som kommer att utnyttja den fullt ut, resten av familjen är inga ”bastare”.  Jag ser det som att sätta till lite lyx i vardagen, gott för både  kropp och själ. Så nu hoppas jag på att bastutankarna inte bara blir tankar utan verklighet.                         
Ha en fin Tisdag! Kram på er!Ulrika

3 kommentarer:

 1. Hallojsan där ! Inget att tveka på .Det är det bästa vi gjort ,men vi hade ju ingen plats i huset vi byggde vår ute . Så himla härligt att gå de där stegen över trädäcken , sätta sig i total avkoppling med elden som knastrar och lite spamusik från omklädningsdelen i bakgrunden och titta ut på snön som faller .Ha de bäst och lycka till med tankarna . Kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Jag håller med föregående talare. Kör på om ni har möjlighet.
  Kramisar Agneta

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt att planera för bastubygge och det är klart att ni ska köra på om ni drömmer om en bastu. De små guldkornen är viktiga. :)

  Ta hand om dig Ulrika och ha en fin helg!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!