torsdag 21 januari 2016

KRAMAS!!!

Kramens dag årets 365 dagar!


Det finns en anledning till att Kramdagen existerar och det är för att du ska få upp ögonen för att vad som är viktigt i vardagen och att kramen är ett effektivt verktyg för att skapa och vårda dina relationer i vardagen. Varför inte ge en arbetskollega eller studiekamrat en extra kram? Se till att visa din glädje att träffa dem som betyder väldigt mycket för din del och kramen är ett väldigt effektivt sätt att visa att du vill omfamna någon och vara nära den du vill uppskatta lite extra. Kramen kan du använda varje dag om året för att visa dina känslor till både vänner, familj och dem du älskar – Kramens dag finns årets alla dagar om du själv gör det till detta!
Finns väll inget goare än att få krama om någon man tycker mycket om.Kramas ordentligt idag.....OCH resten av året.KRAM! Ulrika2 kommentarer:

 1. Hej Ulrika!
  Har kramat katterna och sambon idag:)

  Ser att ni planerar att ha en bastu, härligt! Det står på vår önskelista också sen länge!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Det har du rätt i Ulrika och det fantastiska med kramar är ju att de är lika härliga att ge som att få. Världens bästa lyckopiller! :)

  Ta hand om dig kära Ulrika och stor kram till dig♥

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar,ingen blir gladare än jag.Ni som inte har en blogg kan trycka på anonym användare för att göra ett inlägg.Kram på er!